Σκότωσα το γιο μου για να μην πονάει - Σοκάρει η ομολογία της μητέρας για τη δολοφονία του 12χρονου

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τα όσα συνέβησαν γύρω από το αποτρόπαιο έγκλημα της δολοφονίας 12χρονου αγοριού από τη μητέρα του στο Γέρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 40χρονη αφού εντοπίστηκε από τις Αρχές στο διαμέρισμα της φέροντας τραύματα, συνεπεία αυτοτραυματισμού, καθώς και το 12χρονο αγόρι νεκρό σε λίμνη αίματος, παραδέχθηκε τα όσα διέπραξε.

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 12χρονου

Νωρίτερα, ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 12χρονου αγοριού από τον ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους. Σύμφωνα με τα κυριότερα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατος του αγοριού επήλθε από σοβαρό θανατηφόρο τραύμα στο λαιμό.

Η 40χρονη, είχε πλήρη επίγνωση των πράξεων της ενώ το έγκλημα φαίνεται να είναι προμελετημένο, εξού και η Αστυνομία εξετάζει φόνο εκ προμελέτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη ανέφερε στην Αστυνομία ότι σκότωσε τον 12χρονο γιο της για να τον απαλλάξει από τους πόνους.

Σημειώνεται ότι η 40χρονη αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας και γι’ αυτό το τελευταίο διάστημα παρακολουθείτο από γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι αναμένεται σε μεταγενέστερο στάδιο να κληθούν από τις Αρχές για να καταθέσουν.

Σε δηλώσεις του στο philenews, o Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάηλος, ανέφερε πως μετά το πέρας της εγχείρησης στην οποία υποβλήθηκε η 40χρονη, κρίθηκε από τους θεράποντες ιατρούς ότι δεν είναι σε θέση να παρακολουθήσει την δικαστική διαδικασία στο άμεσο μέλλον διότι χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας. Για την 40χρονη ήδη έχει εκδοθεί διάταγμα υποχρεωτικής ψυχιατρικής νοσηλείας στην ψυχιατρική πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Τόνισε ότι στο παρελθόν, η 40χρονη έχει νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για άλλα προβλήματα υγείας ωστόσο παρακολουθείτο από ιδιώτες ψυχιάτρους και όχι από κυβερνητικούς.

Ο κ. Σιάηλος ανέφερε επίσης ότι συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από την υπόθεση με τη λήψη καταθέσεων από το περιβάλλον της οικογένειας, ενώ από τη σκηνή έχουν ληφθεί τεκμήρια τα οποία θα πρέπει να εξεταστούν.

Η 40χρονη μετά το πέρας της υποχρεωτικής νοσηλείας αναμένεται να παρακολουθήσει κανονικά τη δικαστική διαδικασία.

 

Πηγή: philenews

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ