Συγκλονίζει η δολοφονία του 12χρονου από την ίδια τη μητέρα του - Τι έδειξε η νεκροτομή

Συγκλονίζει η δολοφονία του 12χρονου από την ίδια τη μητέρα του - Τι έδειξε η νεκροτομή

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 12χρονου που δολοφόνησε η 40χρονη μητέρα του στο διαμέρισμα τους στο Γέρι στην επαρχία Λευκωσίας την Πέμπτη (29/8).

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους ο θάνατός του 12χρονου επήλθε από σοβαρό θανατηφόρο τραύμα στο λαιμό.

Να θυμίσουμε ότι η 40χρονη εξετάστηκε από ψυχίατρο και θα παραπεμφθεί, με διάταγμα Δικαστηρίου, για θεραπεία στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Λευκωσίας, Γιαννάκη Χαραλάμπους.

O υπεύθυνος του ΤΑΕ Αρχηγείου Νεόφυτος Σιάηλος σε δηλώσεις σε χώρο κοντά στη σκηνή είπε πως στις 14.10 ειδοποιήθηκε η Αστυνομία ότι στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας βρίσκεται ένα πτώμα και δεύτερο πρόσωπο τραυματισμένο.

Πρόσθεσε πως η Αστυνομία μετέβη άμεσα στη σκηνή, όπου εντόπισε ένα παιδί ηλικίας 12 χρονών να είναι νεκρό στο κρεβάτι του και η μητέρα του να είναι τραυματισμένη στο χώρο του σπιτιού.

Σύμφωνα με τον κ. Σιάηλο, η μητέρα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΤΑΕΠ στο ΓΝ Λευκωσίας με ασθενοφόρο και εισήχθη στο χειρουργείο.

Ο κ. Σιάηλος συνεχίζοντας ανέφερε πως οι προκαταρκτικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή από τους Αστυνομικούς και οι εξετάσεις που διενήργησαν οι ιατροδικαστές δείχνουν οικογενειακή τραγωδία.

Απαντώντας σε ερωτήσεις ο κ. Σιάηλος είπε πως από τις πρώτες εξετάσεις και ανακρίσεις που έγιναν φαίνεται να εμπλέκεται η μητέρα στο θάνατο του παιδιού.

Ερωτηθείς πως προκλήθηκαν τα τραύματα στο θύμα, απάντησε ότι στη σκηνή εντοπίστηκαν διάφορα αιχμηρά αντικείμενα που φαίνεται να χρησιμοποιήθηκαν για τη διάπραξη του αδικήματος που διερευνάται και το οποίο είναι φόνος εκ προμελέτης.

 

sigmalive

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα