Θάνατος 34χρονης σε τελετή εξορκισμού. Συνελήθη 50χρονη

Θάνατος 34χρονης σε τελετή εξορκισμού. Συνελήθη 50χρονη

Στη σύλληψη γυναίκας 50 ετών προχώρησε η Αστυνομία σε Κύπρο σε σχέση με υπόθεση πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης σύμφωνα με το philenews.com. Η υπόθεση αφορά τον αιφνίδιο θάνατο 34χρονης γυναίκας από την Λετονία, η οποία την περασμένη Τρίτη είχε μεταφερθεί αναίσθητη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο ιατρός διαπίστωσε το θάνατό της.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία ότι η 34χρονη ενώ βρισκόταν με άλλα πρόσωπα σε συγκεκριμένο χώρο στην Αραδίππου, έχασε τις αισθήσεις της. Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία η συνάντηση στην οποία συμμετείχε η 34χρονη ήταν τελετή εξαγνισμού πνεύματος, που φέρεται να διοργάνωσε στο σπίτι της η 50χρονη που συνελήφθη για την υπόθεση. Στους συμμετέχοντες στη συνάντηση, που ήταν όλοι αλλοδαποί και κυρίως Ρώσοι, προσφέρθηκε συγκεκριμένο ρόφημα, το οποίο πιθανόν να περιείχε ναρκωτική ουσία.

Κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της νεκρής παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για να αποσταλούν για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Η 50χρονη που συνελήφθη νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική στην Λεμεσό και αναμένεται ότι αργότερα σήμερα η διαδικασία έκδοσης διατάγματος προσωποκράτησής της θα διεξαχθεί στην κλινική όπου νοσηλεύεται.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα