Τα αλλάζει πάλι η Βρετανίδα για τον ομαδικό βιασμό - Με ανάγκασαν να αποσύρω την καταγγελία

Συνέχεια στην υπόθεση της Βρετανίδας που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από 12 Ισραηλινούς και κατόπιν απέσυρε τις καταγγελίες, δίνουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Στην ταμπλόιντ «The Sun» μίλησε ένας μπάρμαν, φίλος της κοπέλας, και ισχυρίζεται πως οι αστυνομικοί την εξανάγκασαν να αποσύρει την καταγγελία της, στερώντας της το δικαίωμα δικηγόρου και απειλώντας την πως αν δεν το κάνει, θα συλλάβουν όλους τους φίλους της!

Μάλιστα ο ίδιος δημοσιοποίησε sms που έστελνε η Βρετανίδα κατά την διάρκεια της παραμονής της στο αστυνομικό τμήμα και πριν συλληφθεί: «Είναι τρελό, δεν με αφήνουν να μιλήσω σε κανέναν», «Ειλικρινά, με έκαναν να υπογράψω ψέμματα», «Νομίζουν ότι είναι συνωμοσία και απειλούν να βγάλουν διεθνές ένταλμα και να σας συλλάβουν όλους»!

Σύμφωνα με την εφημερίδα ''Πολίτης'', η 19χρονη Βρετανίδα βρίσκεται υπό κράτηση, καθώς παραπέμφθηκε σε δίκη η έναρξη της οποίας ορίστηκε για τις 7 Αυγούστου, με την υπεράσπιση να μην φέρει ένσταση για την κράτησή της μέχρι τότε.

Εκ μέρους του δικαστηρίου αναφέρθηκε ότι η 19χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της δημόσιας βλάβης, με την προβλεπόμενη ποινή να αφορά σε φυλάκιση ενός έτους ή σε χρηματικό πρόστιμο.

Η 19χρονη αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι έκανε ψευδή καταγγελία για ομαδικό βιασμό, αφού υπήρχαν βίντεο που έδειχαν ότι δεν υπήρξε βιασμός ενώ η ίδια στο παρελθόν είχε κάνει παρόμοια καταγγελία, για να εισπράξει ασφάλεια.

Η 19χρονη παραδέχθηκε τελικά ότι η σεξουαλική συνεύρεση με τους Ισραηλινούς τουρίστες έγινε με τη θέλησή της. Εξήγησε, όμως, ότι όταν αντιλήφθηκε πως κάποιοι από τους Ισραηλινούς βιντεογραφούσαν την ώρα της σεξουαλικής πράξης, η ίδια ένιωσε θιγμένη και θυμωμένη, γι’ αυτό και αποφάσισε να τους καταγγείλει στην Αστυνομία για να πάρει εκδίκηση.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ