Μητροπολίτης Μόρφου: Οι ομοφυλόφιλοι βρωμούν! Νέο χτύπημα

Νέο απόσπασμα από την επίμαχη δημόσια τοποθέτηση του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου για τους ομοφυλόφιλους κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, προκαλώντας εκ νέου αρνητικά σχόλια στους χρήστες του διαδικτύου.

Στην τοποθέτησή του ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος ισχυρίζεται ότι οι ομοφυλόφιλοι... βρωμούν και αναδίδουν μία μπόχα, ενώ πρόσθεσε πως η αρσενοκοιτία έχει συγκεκριμένη μυρωδιά. Τόνισε πάντως πως με προσευχή και μετάνοια αυτή η μπόχα μπορεί να γίνει ευωδία και να θεραπευτούν.

Δείτε το βίντεο από το philenews:

Υπενθυμίζεται ότι σφοδρές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε προκαλέσει τις προηγούμενες μέρες η τοποθέτηση του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου για το πώς δημιουργούνται οι ομοφυλόφιλοι.

Συγκεκριμένα, επικαλούμενος τον γέροντα Πορφύριο, ο Μόρφου Νεόφυτος ανέφερε πως οι άνθρωποι γεννιούνται ομοφυλόφιλοι εάν έχει προηγηθεί παρά φύση συνουσία μεταξύ ενός ετεροφυλόφιλου ζευγαριού και μόνο εάν η διαδικασία αυτή αρέσει στη γυναίκα, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα η επιθυμία αυτή να μεταφέρεται και στο έμβρυο.

Υποστήριξε μάλιστα πως οι θέσεις αυτές είναι επιστημονικά αποδεδειγμένες!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ