Βιασμός στην Αγία Νάπα: Πανηγυρισμοί των συγγενών των νεαρών από την απελευθέρωσή τους

Βιασμός στην Αγία Νάπα: Πανηγυρισμοί των συγγενών των νεαρών από την απελευθέρωσή τους

Με τραγούδια και συνθήματα έγινε η υποδοχή των Ισραηλινών που κρατούνταν ως ύποπτοι στην καταγγελία για βιασμό 19χρονης Βρετανίδας στην Αγία Νάπα της Κύπρου.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com, μετά την ολική ανατροπή που επήλθε νωρίς το πρωί της Κυριακής στην εξέλιξη της υπόθεσης, οι 7 νεαροί που κρατούνταν σε σταθμούς ανά το παγκύπριο μεταφέρθηκαν σε ομάδες στην ΑΔΕ Αμμοχώστου.

Το κλίμα που επικράτησε έξω από τον αστυνομικό σταθμό όπου βρίσκονταν συγγενείς των νεαρών αλλά και δημοσιογράφοι από το Ισραήλ που καλύπτουν την υπόθεση, ήταν πανηγυρικό.

Ανακουφισμένος δήλωσε ένας εκ των συγγενών των μέχρι σήμερα υπόπτων για τη θετική εξέλιξη της υπόθεσης και την απελευθέρωση των 7 Ισραηλινών.

Ο πατέρας ενός 17χρονου ανέφερε ότι νιώθει δικαιωμένος για την έκβαση της υπόθεσης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έλαμψε η αλήθεια.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 19χρονης Βρετανίδας από τους νεαρούς Ισραηλινούς που απασχόλησε την Κύπρο αλλά και πήρε διεθνή δημοσιότητα, πήρε άλλη τροπή μετά την ομολογία της νεαρής ότι ήρθε σε συνεύρεση μαζί τους με τη θέλησή της και αφού είχε προηγηθεί συνεννόηση.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα