Μαζί στη ζωή, στη φρίκη του "Ορέστη", μαζί και στον θάνατο μητέρα και κόρη

Στην τελευταία τους κατοικία οδηγήθηκαν μάνα και κόρη, η Elena Natalia και η Livia Bunea. Στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Αρεδιού, λίγα χιλιόμετρα μακριά απ’ την Κόκκινη Λίμνη όπου εντοπίστηκαν μέσα σε ταξιδιωτικές βαλίτσες τα άψυχα σώματά τους, τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία.

Παρόντες στο τελευταίο αντίο οι άντρες της Πυροσβεστικής και της Brasal, οι άνθρωποι που νυχτοξημερώθηκαν προκειμένου να τις εντοπίσουν. Στον ιερό ναό του Αγ.Γεωργίου έφθασαν νωρίς το απόγευμα εξάλλου για να παραβρεθούν στην κηδεία ο νέος Αρχηγός Αστυνομίας, ο νέος Υπουργός Δικαιοσύνης καθώς και ο πρέσβης της Ρουμανίας. 

Η κηδεία τελέστηκε δημοσία δαπάνη. Υπενθυμίζεται ότι ο χαροκαμένος πατέρας και σύζυγος κινεί αγωγή εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας για τους χειρισμούς της Αστυνομίας αναφορικά με την εξαφάνιση των δυο και κατά του καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Λιγοστοί συγγενείς και φίλοι, αλλά και απλός κόσμος, είπε το ύστατο χαίρε σε δυο ψυχές, θύματα ενός καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Το παρών τους έδωσαν και άνθρωποι του πολιτικού χώρου του τόπου. 

Στο προαύλιο της εκκλησίας μάλιστα έγιναν εισφορές για την οικογένεια.

Λίγο πριν τις 17.00 έφθασε στην εκκλησία και ο άνθρωπος που ανέσυρε τις δυο ψυχές από τους υγρούς τους τάφους, ο δύτης της Brasal, Πάμπος και ο Επικεφαλής των ερευνών Μάρκος Τράγκολας, Δ/ντης της Πυροσβεστικής.

Η εξόδιος ακολουθία ψάλθηκε και στη ρουμανική γλώσσα, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ταμασσού Ησαία και ιερέων της Μητρόπολης Ταμασού. Επικήδειο λόγο εκφώνησε ο Μητροπολίτης  ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι σήμερα όλοι συμπάσχουμε για τα θύματα του ειδεχθέστατου αυτού εγκλήματος που μας συγκλόνισε.

sigmalive

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ