Θρίλερ στη Λάρνακα: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα

Θρίλερ στη Λάρνακα: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα
Από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις αναμένεται να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου του απανθρακωμένου πτώματος ανδρός που εντοπίστηκε αργά χθες το απόγευμα σε ανοικτό χώρο στο χωριό Κιβισίλι της επαρχίας Λάρνακας.
 
Σήμερα διενεργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού από τον Ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη σορό λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν για τις απαραίτητες ιστοπαθολογικές εξετάσεις προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου.
 
Υπενθυμίζεται ότι πολίτης είχε ενημερώσει χθες γύρω στις έξι το απόγευμα την Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά στην περιοχή και όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητό του είδε το απανθρακωμένο πτώμα και ειδοποίησε την Αστυνομία.
 
Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου και του ΤΑΕ Λάρνακας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας και μέλη διαφόρων Υπηρεσιών της Δύναμης.
 
Σε δηλώσεις του χθες βράδυ στη σκηνή ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χαράλαμπος Ζαχαρίου, ανέφερε ότι λίγο μετά τις έξι το απόγευμα «η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά σε ανοικτό χώρο στο έδαφος Κιτίου, και κατά την κατάσβεση μπάλας σανού εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα ανδρός. Είμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια διερεύνησης της υπόθεσης, στη σκηνή γίνεται αυτοψία από τους ιατροδικαστές και την Αστυνομία, και είναι πρόωρα να λεχθεί οτιδήποτε αυτή τη στιγμή» είπε.
 
Ωστόσο επιβεβαίωσε ότι «το πτώμα εντοπίστηκε κάτω από ύποπτες συνθήκες». Ερωτηθείς κατά πόσον υπάρχουν ενδείξεις που να υποδεικνύουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ο κ. Ζαχαρίου απάντησε πως «σ` αυτό το στάδιο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε και όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται».
 
Πηγή: Philenews
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα