Σοκάρει υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης από τον παππού της

Μία συγκλονιστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης από τον ίδιο της τον παππού στην Κύπρο, ήρθε στη δημοσιότητα από την ιστοσελίδα philenews.com. Για την υπόθεση το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, διέταξε σήμερα την 7ήμερη κράτηση του 60χρονου φερόμενου δράστη, ο οποίος ωστόσο δεν παραδέχεται ενοχή.

Την καταγγελία έκανε στην Αστυνομία η 14χρονη συνοδευόμενη από τη μητέρα της και σύμφωνα με τον ισχυρισμό το περιστατικό έλαβε χώρα στο σπίτι του παππού της πριν από τρία χρόνια, όταν δηλαδή η ανήλικη ήταν 11 ετών.

Συγκεκριμένα, το κοριτσάκι κατήγγειλε ότι πριν από τρία χρόνια, κατά τη διάρκεια ολιγοήμερης διαμονής της στο σπίτι του παππού της σε περίοδο εορτών, αυτός ήρθε σε συνουσία μαζί της παρά τη θέλησή της. Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, συνέβη την ώρα που η ανήλικη κοιμόταν και ο φερόμενος δράστης της έκλεισε με το χέρι το πρόσωπο. Ωστόσο το κοριτσάκι πρόλαβε να δει τατουάζ που φέρει σε συγκεκριμένο σημείο του χεριού του ο φερόμενος δράστης.

Ο 60χρονος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας χωρίς δικηγόρο και δεν παραδέχεται ενοχή.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα