Καρέ - καρέ η απαγωγή 36χρονης στη Λεμεσό. Βίντεο

Καρέ - καρέ η απαγωγή 36χρονης στη Λεμεσό. Βίντεο

Την απαγωγή 36χρονης στη Λεμεσό, στην Κύπρο, καταγράφει βίντεο που δημοσιεύει το sigmalive.com. Την γυναίκα πλησιάζει αυτοκίνητο και εκείνη συνομιλεί με τα άτομα που είναι μέσα.

Λίγα λεπτά αργότερα, τα δύο πρόσωπα βγαίνουν από το αυτοκίνητο, αρπάζουν τη νεαρή και με τη βία την επιβιβάζουν στο όχημα.

Την υπόθεση κατήγγειλε στην αστυνομία πολίτης. Μετά την εξασφάλιση βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, που κατέγραψε το όλο περιστατικό, και μετά την αξιολόγηση στοιχείων, η Αστυνομία οδηγήθηκε στην ταυτότητα των δραστών και εντόπισε την 36χρονη στην οικία όπου μέχρι πριν λίγες μέρες διέμενε με 35χρονο Σύρο, o οποίος μάλιστα είχε εμπλακεί και σε τροχαίο φεύγοντας από την περιοχή και εντοπίστηκε λίγο αργότερα. Στο όχημά του βρέθηκε και μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα οδηγούσε 34χρονος Βούλγαρος με συνοδηγό τον 35χρονο Σύρο σύντροφο της 36χρονης. Η 36χρονη, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, προ ημερών είχε τσακωθεί με τον σύντροφό της με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τον χώρο όπου διέμεναν.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από την Αστυνομία για υπόθεση απαγωγής, βίας στην οικογένεια, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος αλλά και παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα