Έτσι ξεμονάχιαζε τα θύματά του ο "Ορέστης" - Μαρτυρίες σοκ

Έτσι ξεμονάχιαζε τα θύματά του ο "Ορέστης" - Μαρτυρίες σοκ

Η Κύπρος παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στην υπόθεση του Serial Killer και στοιχεία αποκαλύπτουν τη δράση του «Ορέστη».

Τι αναφέρουν μαρτυρίες φίλων θυμάτων του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου και τι προκύπτει από την έρευνα των Αρχών στο αρχείο φωτογραφιών του.

Ο διαβόητος Serial Killer της Κύπρου οδηγούσε τα θύματά του στο δάσος του Ξυλιάτου. Εκεί, ξεμονάχιαζε τα θύματά του και τα οδηγούσε στον θάνατο.

Εκεί, παρέδιδε πολλές φορές μαθήματα σε επίδοξους φωτογράφους. Είχε ένα μοντέλο και μάθαινε στα παιδιά πως να προσεγγίζουν άγνωστες κοπέλες για να φωτογραφηθούν για εκείνους.

Τακτικές που ακολουθούσε με τα θύματά του.

Μαθητής του Serial Killer, ανέφερε στο δελτίο του ΑΝΤ1:

«Μας είχε πάει και εμάς στο μεταλλείο του Μιστερού και στη λίμνη του Μεμί. Μάλιστα, είχαμε πάει και στο σημείο που έχουν βρεθεί κοπέλες. Στα μαθήματα μας είχε δείξει μία ή δύο κοπέλες δεν θυμάμαι πολύ καλά., αλλά τη μία την θυμάμαι σίγουρα κι ευτυχώς είναι ζωντανή. Μας είχε δείξει πως την είχε βρει και πως της είχε κάνει φωτογράφιση. Μάλιστα, μας είχε πει πώς να τις προσεγγίζουμε».

Ο Ορέστης είχε εμμονή με τα θύματά του, όσες τον απέφευγαν και τον μπλόκαραν τις προσέγγιζε με διαφορετικό όνομα στα social media.

Ο «Ορέστης» φαίνεται ότι μιλούσε με 32 γυναίκες μέσω διαφορετικών ιστοσελίδων. Οι ανακριτές του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ερευνούν τις σελίδες των γυναικών με τις οποίες μιλούσε ο κατά συρροή δολοφόνος για να διαπιστώσουν αν είναι ακόμα ενεργές ή όχι. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πως κάποια σελίδα δεν έχει ανανεωθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε οι ερευνητές προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με το άτομο για να διαπιστωθεί αν απλά έχει αδρανοποιήσει τη σελίδα.

Από τα στοιχεία που διαθέτουν οι Αρχές, δεν υπάρχουν ενδείξεις για ύπαρξη και άλλων θυμάτων του 35χρονου, όπως αναφέρει το philenews.com. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το offsite.com.cy, οι Αρχές κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στην κάρτα μνήμης που επιχείρησε να καταπιεί ο 35χρονος πριν από τη σύλληψή του.

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα