Φρίκη για την δράση του Ορέστη στη Κύπρο: Νέες αποκαλύψεις για το πώς μετέφερε τα θύματά του

Φρίκη για την δράση του Ορέστη στη Κύπρο: Νέες αποκαλύψεις για το πώς μετέφερε τα θύματά του

Ολοένα και περισσότερη φρίκη έρχεται στο φως, μέσα απ’ τη δράση του κατ΄ομολογία, κατά συρροή δολοφόνου της Κύπρου.

Νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αφορούν τον τρόπο με τον οποίο μετέφερε τα θύματά του, μετά τις δολοφονίες.

Σύμφωνα με το sigmalive, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία λοιπόν προκύπτει ότι έδρασε με τρεις διαφορετικούς τρόπους σε τέσσερα ανευρεθέντα θύματα. Πιο συγκεκριμένα και όπως έχει ήδη γίνει γνωστό και απ’ τους όρκους του Υπαστυνόμου Γιωρκάτζη στο Δικαστήριο, ο Ν.Μ φέρεται να έδεσε με πλαστικά μαύρα καλώδια τα δυο θύματα που είχε πετάξει στο φρεάτιο του Μιτσερού. Επίσης, οι δυο γυναίκες είχαν εντοπιστεί γυμνές και τυλιγμένες σε σεντόνι.

Απ’ αυτές τις δυο σορούς προκύπτουν τα εξής κοινά στοιχεία: το δέσιμο χειροπόδαρα με τα καλώδια, το σεντόνι και τα ρούχα που δεν φορούσαν.

Σε ό,τι αφορά τη γυναίκα από το Νεπάλ, η σορός της οποίας εντοπίστηκε σε λάκκο στο πεδίο βολής Κάμπος του Μύλου στην Ορούντα, αυτή εντοπίστηκε γυμνή, χωρίς όμως καλώδια στα άκρα.

Τελευταίο θύμα που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε είναι αυτό που ήταν σε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη στο πεδίο βολής της ΕΦ στο Μιτσερό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το θύμα φορούσε ρούχα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα