Τις σκότωνα και τις έβαζα σε βαλίτσες - Συγκλονίζουν τα λόγια του serial killer στην Κύπρο

Τις σκότωνα και τις έβαζα σε βαλίτσες - Συγκλονίζουν τα λόγια του serial killer στην Κύπρο

Συγκλονισμένη η Κύπρος μετά τις εξελίξεις αναφορικά με τη δράση του «Ορέστη» ο οποίος φέρεται να ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές ότι σκότωσε τις γυναίκες καθώς και τα δυο μικρά κοριτσάκια και έπειτα τις έβαζε σε βαλίτσες για να μην γίνει αντιληπτή η δράση του.

Ο  διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβη εκ νέου στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό όπου αναμένεται να προβεί σε δηλώσεις. Στο μεταξύ στο σημείο επιστρατεύθηκε drone για τη χαρτογράφηση της περιοχής. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των κυπριακών αρχών για τον εντοπισμό των άτυχων γυναικών που δολοφόνησε ο 35χρονος Κύπριος. Αυτή την ώρα το βλέμμα των Αρχών βρίσκεται και στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο όπου βρίσκεται σε εξέλιξη εκ νέου η έρευνα για τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Sierra. Mέλη της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρίσκονται στο σημείο. Ο 35χρονος οδηγήθηκε εκ νέου στο σημείο συνοδευόμενος από μέλη του ΤΑΕ για υπόδειξη σκηνών.

Σε δηλώσεις του ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ανέφερε πως η έρευνα στα κρίσιμα σημεία της Λίμνης Ξυλιάτου διεξάγεται βήμα βήμα και θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ. Παράλληλα στην Κόκκινη Λίμνη το νερό παρουσιάζει αυξημένη οξείδωση ενώ ήδη εκπονείται σχέδιο για τα επόμενα βήματα της επιχείρησης ενώ την ίδια ώρα επιχειρεί drone για τη χαρτογράφηση της Λίμνης. Η έρευνα στο Μιτσερο όπως ανέφερε θα γίνει έτσι κι αλλιώς.  Στη Λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο επιχειρεί αυτή τη στιγμή επιχειρεί δύτης με σκαφανδο προκειμένου να εντοπίσει τη σορό της 6χρονης Sierra.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος φέρεται να ομολόγησε στις Αρχές ότι έβαλε τις σορούς της μητέρας και της 8χρονης κόρης της της από τη Ρουμανία αλλά και της κόρης αλλά και της 30χρονης Μαρικάρ, σε βαλίτσες και τα πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη.  Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Αγγελίδης, έχει ήδη ληφθεί δείγμα νερού από την Κόκκινη Λίμνη το οποίο θα σταλεί για εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η επικινδυνότητα του νερού.

Στο νερό εντοπίζεται χαλκοπυρίτης και σιδηροπυρίτης, αφού η συγκεκριμένη λίμνη της Κοκκινοπεζούλας δημιουργήθηκε από την εξόρυξη μετάλλου στο Μιτσερό, ενώ το νερό της λίμνης έχει χρωματιστεί κόκκινο από τα μεταλλεύματα και η υψηλή οξύτητά του και δεν επιτρέπει την ανάπτυξη οποιουδήποτε ζωντανού οργανισμού. Σε σχέση με τις έρευνες στο πεδίο βολής στην Ορούντα, όπου χθες βρέθηκε το πτώμα μιας ακόμα γυναίκας, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι οι έρευνες συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό για τη συλλογή τεκμηρίων.

Παράλληλα, ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβη εκ νέου στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό όπου αναμένεται να προβεί σε δηλώσεις. Στο μεταξύ στο σημείο επιστρατεύθηκε drone για τη χαρτογράφηση της περιοχής

 

mononews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα