Ανατριχιαστικές εξελίξεις στην Κύπρο: Ομολόγησε επτά δολοφονίες ο serial killer

Ανατριχιαστικές εξελίξεις στην Κύπρο: Ομολόγησε επτά δολοφονίες ο serial killer

Ραγδαίες και ταυτόχρονα ανατριχιαστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από τη δράση του serial killer στην Κύπρο, καθώς φαίνεται πως επιβεβαιώνονται οι φήμες για περισσότερα θύματα πλην των αρχικών.

Σύμφωνα με τον «Πολίτη» ο 35χρονος ίλαρχος ομολόγησε τον διπλό φόνο μιας μητέρας και της ανήλικης της κόρης από τη Ρουμανία.

Είχε προηγηθεί ο εντοπισμός μια ακόμη σορού στο πεδίο βολής της Ορούντας μετά από δική του υπόδειξη. Το πτώμα εντοπίστηκε σε πλήρη σήψη και μέσα σε λάκκο. Ο 35χρονος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μεταφέρθηκε νωρίτερα υπό άκρα μυστικότητα στην περιοχή για να υποδείξει την τοποθεσία στους ανακριτές.

Φέρεται να είπε στους ανακριτές ότι δεν θυμάται ούτε την ταυτότητα ούτε την εθνικότητα της γυναίκας. Είναι είτε Ινδή είτε από το Νεπάλ φαίνεται να είπε στους ανακριτές ο Νίκος Μεταξάς.

Οι ισχυρισμοί του Ίλαρχου απομακρύνουν την πιθανότητα το πτώμα να ανήκει στην 30χρονη Maricar. Είναι επίσης άγνωστο το εάν το πτώμα ανήκει σε μία από τις γυναίκας που χαρακτηρίστηκαν ως ελλείπουσες. Ωστόσο, όπως μεταδίδει ο «Φιλελεύθερος» το πτώμα φέρεται να ανήκει σε γυναίκα από την Ασία. 

Επιπλέον ο 35χρονος παραδέχτηκε στους ανακριτές την δολοφονία της 29χρονης Maricar Valdez Arquiola της οποίας τα ίχνη χάθηκαν στις 13 Δεκεμβρίου 2017.

Η σύνδεση του με την εξαφάνιση και τη δολοφονία της Maricar έγινε μέσω των αρχείων του αφού σε αυτά βρέθηκαν η φωτογραφία της ταυτότητας της 29χρονης αλλά και στοιχεία που καταδεικνύουν ότι είναι ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί της.

Ο 35χρονος έχει επίσης ομολογήσει τους φόνους της 38χρονης Marry Rose και της 28χρονης, Arian Palanas Lozanο ενώ αρνείται τη δολοφονία της 6χρονης Sierra.

Πηγή: Πολίτης, PhilenewsΣιγμα

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα