Αυτό είναι το σημείο που πετούσε τα θύματα του ο "serial killer" της Κύπρου

Δεν έδωσε απαντήσεις για τα αίτια θανάτου, η νεκροψία που έγινε επί της δεύτερης σορού, που ανασύρθηκε από το φρεάτιο του τρόμου στο Μιτσερό στην Κύπρο.

Η νεκροψία διενεργήθηκε την Μ.Δευτέρα από τους ιατροδικαστές Σοφοκλή Σοφοκλέους και Νικόλα Χαραλάμπους.

Ως εκ τούτου, η νεκροψία θα συνεχιστεί και σήμερα το πρωί της Μ. Τρίτης στη παρουσία ανθρωπολόγων, σε μια προσπάθεια να διαφανούν τα αίτια θανάτου της δεύτερης γυναίκας η ταυτότητα της οποίας ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί σύμφωνα με το sigmalive.com.

Υπενθυμίζεται ότι η δεύτερη σορός ανασύρθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) από το φρεάτιο στο Μιτσερό και αφού ο 35χρονος συλληφθείς είχε παραδεχτεί και δεύτερο φόνο, αυτόν της Αριάν.

Ο 35χρονος «Ορέστης», οδηγήθηκε εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου όπου ανανέωσε το διάταγμα προσωποκράτησης του για άλλες οκτώ ημέρες.

Μεγάλο ερωτηματικό πώς ο 35χρονος προσέγγιζε τον χώρο

Πολλά ερωτηματικά δημιουργούνται από τον τρόπο που ο δράστης των ειδεχθών φόνων στο Μιτσερό, προσέγγιζε τον χώρο για να πετάξει τα θύματά του στο φρεάτιο της φρίκης.

Όπως ομολογούν πολλοί κάτοικοι της περιοχής, καθώς και άλλα πρόσωπα που είναι αρκετά καλοί γνώστες του σημείου, για να προσέγγιζε κάποιος τον χώρο του φρεατίου έπρεπε να καταφέρει να υπερπηδήσει ένα μεγάλο αυλάκι που είχε δημιουργηθεί από λειτουργούς του Τμήματος Δασών όπως αναφέρει το sigmalive.com.

Με το αυτοκίνητο ήταν υπερβολικά δύσκολο, εάν όχι αδύνατο, να περάσει από το εν λόγω αυλάκι. Πολλοί που γνωρίζουν τον χώρο αναφέρουν ότι μόνο πεζός κάποιος θα μπορούσε να περάσει το αυλάκι. Γι’ αυτό και δημιουργούνται αρκετά ερωτηματικά πώς τα κατάφερνε ο δράστης να πετάξει τα θύματά του στο φρεάτιο, αν δηλαδή προσέγγιζε τον χώρο πεζός ενώ κουβαλούσε και τα θύματά του.

Πλέον το εν λόγω αυλάκι έχει εξαφανιστεί και δημιουργήθηκε χωματόδρομος από τον οποίο μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση στο φρεάτιο.

Κοινοτάρχης Ξυλιάτου: «Μακάρι να μην βρουν το μωρό μέσα στη λίμνη»

Συγκλονισμένη είναι η κοινότητα του Ξυλιάτου μετά και τις έρευνες που γίνονται στη λίμνη για την 6χρονη Σιέρα, κόρη της 38χρονης Marry Rose, που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα σε φρεάτιο στο Μεταλλείο του Μιτσερού.

Μιλώντας στο SigmaLive, ο Κοινοτάρχης του Ξυλιάτου Κυριάκος Φοίβου ανέφερε ότι πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο στο χωριό.

Είναι κρίμα, είπε, σε ένα χώρο ο οποίος δημιουργήθηκε για τον καλλωπισμό της περιοχής και την ψυχαγωγία των κατοίκων, να έγινε ένα τέτοιο έγκλημα. Σημείωσε πως κανένα κάτοικος,ούτε ο ίδιος, δεν μπορεί να πλησιάσει την περιοχή, καθώς από την Παρασκευή ο χώρος είναι αποκλεισμένος, λόγω της διεξαγωγής ερευνών.

Οι κάτοικοι, σημείωσε, είναι ανήσυχοι για όλο αυτό που συμβαίνει.  Η λίμνη δημιουργήθηκε το 2003 και έχει βάθος 100 μέτρα, όπως ανέφερε ο Κοινοτάρχης. Παράλληλα, εξέφρασε την ευχή να μην εντοπιστεί η 6χρονη Σιέρα μέσα στη λίμνη.

 

 

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα