Δεν σταματά να σοκάρει ο serial killer: Την σκότωσα γιατί φώναζε

Δεν σταματά να σοκάρει ο serial killer: Την σκότωσα γιατί φώναζε

Υπό κράτηση παραμένει ο 35χρονος ίλαρχος, ύποπτος για τον φόνο εκ προμελέτης δύο γυναικών από τις Φιλιππίνες και την εξαφάνιση της 6χρονης κόρης της 38χρονης Mary Rose, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε σε φρεάτιο στο μεταλλείο Μιτσερού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Ορέστης», όνομα που χρησιμοποιούσε σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για να έρχεται σε επαφή με τις γυναίκες, δεν αλλάζει τη στάση του στις καταθέσεις και παραμένει στους αρχικούς του ισχυρισμούς.

Ο 35χρονος, που οδηγήθηκε χθες για δεύτερη φορά ενώπιον Δικαστηρίου, παραδέχθηκε ότι σκότωσε τις δύο κοπέλες, την 38χρονη Mary Rose και την 28χρονη Arian Palanas Lozano, αλλά όχι την 6χρονη Sierra και οποιαδήποτε άλλη γυναίκα.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, η 6χρονη κόρη της Mary Rose άρχισε να πνίγεται και αυτό προκάλεσε τον πανικό της μητέρας της. Όπως είπε στους ανακριτές, αναγκάστηκε να την πνίξει γιατί φώναζε.

Κατόπιν, όπως υπέδειξε, πέταξε την 6χρονη Sierra, που πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων και που δεν εντοπίστηκε μέχρι στιγμής, στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο και τη μητέρα της στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό.

Εκεί, πέταξε και την 28χρονη Arian, την οποία, όπως κατέθεσε, έπνιξε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Εξάλλου, οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται σε δύο μέτωπα για περισσότερα στοιχεία αλλά και το πτώμα της 6χρονης Sierra, στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο και στο φρεάτιο της φρίκης στο Μιτσερό.

Ταυτόχρονα, η Αστυνομία αναμένεται να λάβει πέραν των 100 καταθέσεων, ενώ η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ξεψαχνίζει τους λογαριασμούς του 35χρονου, καθώς στο μικροσκόπιο βρίσκονται και τα τηλεπικοινωνιακά του δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διερευνώνται, οι ανακριτές εντόπισαν στην κατοχή του 35χρονου πολλά στοιχεία, βίντεο, φωτογραφικές, ακόμα και drone. Από αυτά μπορεί να προσδιοριστεί ο χρόνος ή ο χώρος λήψης διάφορων φωτογραφιών και ίσως να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα για το πού, πώς, πότε και με ποιους βρισκόταν ανά πάσα στιγμή ο ύποπτος.

Νωρίτερα, ο Αρχηγός της Αστυνομίας συνέστησε κατανόηση για τα ερωτήματα που εγείρονται καθώς προέχει η διερεύνηση των εγκλημάτων. Έπειτα, θα διερευνηθούν οι ευθύνες που αναλογούν.

Πηγή: Philenews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα