Ανατριχίλα από τις αποκαλύψεις και την κυνική ομολογία του λοχαγού serial killer

Ανατριχίλα από τις αποκαλύψεις και την κυνική ομολογία του λοχαγού serial killer

Το κουβάρι μιας φρικιαστικής υπόθεσης ξετυλίγεται στην Κύπρο και έχει προκαλέσει ανατριχίλα. Όλα ξεκίνησαν όταν την Κυριακή 14 Απριλίου στην Κύπρο, όταν σε φρεάτιο στο εγκαταλελειμμένο μεταλλείο του χωριού Μιτσερό, ανακαλύφθηκε το πτώμα μιας 38χρονης γυναίκας από τις Φιλιππίνες.

Το κουβάρι του τρόμου άρχισε να ξετυλίγεται καθώς διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα όταν χάθηκαν τα ίχνη της είχε μαζί της και την 6χρονη κόρη της. Ακολούθησε η ανακάλυψη ενός ακόμα πτώματος το περασμένο Σάββατο ενισχύοντας  την πεποίθηση ότι στο ίδιο πηγάδι (φρεάτιο) κρύβονται και άλλα μυστικά από τη δράση ενός serial killer.

Ο 35χρονος Λοχαγός του Κυπριακού Στρατού Ν. Μ. μετά τη σύλληψη του παραδέχθηκε τρεις δολοφονίες με την αστυνομία να αναζητεί σε φράγμα στο χωριό Ξυλιάτου, το τρίτο θύμα, που είναι η εξάχρονη κόρη της 38χρονης. H δεύτερη γυναίκα που επισήμως δεν έχει αναγνωριστεί είναι 28 ετών και είχε εξαφανιστεί τον Ιούλιο του 2018.

Μετά την ανακάλυψη των δυο πτωμάτων στο φρεάτιο του μεταλλείου, άρχισαν έρευνες για εντοπισμό και άλλων, αφού οι πρόσφατες εξαφανίσεις γυναικών από τις Φιλιππίνες δημιουργούν τρόμο για τη τύχη τους. Σήμερα θα συνεχιστούν οι έρευνες της Πυροσβεστικής.

«Ένιωσα ωραία και το ξανάκανα»

Μπροστά σε φρίκη, που δεν μπορούσαν με τίποτα να προβλέψουν, βρέθηκαν οι ανακριτές της Αστυνομίας όταν άκουσαν τον κρατούμενο υπολοχαγό να τους ομολογεί: «Όταν την έπνιγα ένιωθα ωραία», σύμφωνα με το philenews.com.

Μιλούσε στους ανακριτές για το πρώτο θύμα, που εντοπίστηκε στο πηγάδι του μεταλλείου Μιτσερού, τη Marry Rose από τις Φιλιππίνες. Για τον φόνο της εξάχρονης κόρης της δεν έδωσε εξηγήσεις, έλεγε μόνο διάφορα μασημένα λόγια. Όμως, το σοκ είχε συνέχεια. Επειδή ένιωσε ωραία, είπε στους ανακριτές, αποφάσισε να το ξανακάνει. Έτσι επιδίωξε την γνωριμία του με την Arian, επίσης από τις Φιλιππίνες. «Μου άρεσαν οι Φιλιππινέζες», είπε στους ανακριτές. Μάλιστα, για την Arian, ομολόγησε κυνικά ότι την έπνιξε την ώρα που έκαναν σεξ.

Οι εμβρόντητοι αστυνομικοί αναζητούν τώρα κι άλλα πιθανά θύματα του ίδιου ανάμεσα στις γυναίκες από τις Φιλιππίνες, που δηλώθηκαν ως εξαφανισθείσες. Ενώ οι έρευνες στο πηγάδι του Μιτσερού δεν είχαν χτες αποτέλεσμα, εντούτοις δεν εγκαταλείφθηκαν, θα συνεχιστούν και σήμερα με την υποψία ότι μπορεί στο ίδιο πηγάδι να υπάρχουν άλλα δύο θύματα της φονικής μανίας.

Χτες, ο ύποπτος που παραμένει ύποπτος παρά την ομολογία του, οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου όπου εκδόθηκε νέο διάταγμα κράτησής του. Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο ύποπτος ψάρευε τα υποψήφια θύματά του από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Χρησιμοποιούσε το προφίλ «Ορέστης» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, και ανάφερε πως γνώρισε τις δύο γυναίκες μέσω συγκεκριμένου διαδικτυακού μέσου γνωριμιών.

Εξάλλου, πληροφορίες κάνουν λόγο ότι οι Αρχές εξετάζουν λογαριασμούς ακόμα τεσσάρων αλλοδαπών γυναικών που δηλώθηκαν ως αγνοούμενες και φέρεται να λάμβαναν μέρος στη διαδικτυακή ιστοσελίδα, στην οποία συμμετείχε και ο «Ορέστης».

Οι αστυνομικές Αρχές, με τη συνδρομή της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες, πραγματοποίησαν και χθες έρευνες και στη λίμνη του Ξυλιάτου, εκεί που ο κρατούμενος είπε πως έριξε το πτώμα του παιδιού. Δεν αποκλείουν, όμως, το ενδεχόμενο τα στοιχεία που έδωσε ο 35χρονος για τον χώρο όπου βρίσκεται η 6χρονη να είναι παραπλανητικά.

Εντός του φρεατίου του Μιτσερού έγινε βύθιση κάμερας μεγαλύτερης ευκρίνειας με τη συμβολή ιδιώτη, η οποία μάλιστα έφτασε σε μεγάλο βάθος, χωρίς ωστόσο να εντοπίσει κάτι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα