Φόβοι για serial killer γυναικών στην Κύπρο: Η ομολογία του 35χρονου λοχαγού

Φόβοι για serial killer γυναικών στην Κύπρο: Η ομολογία του 35χρονου λοχαγού

Σοκ και αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την υπόθεση με τον 35χρονο λοχαγό που φέρεται να έχει ομολογήσει τη δολοφονία των δύο γυναικών, αλλά και της 6χρονης, που επίσης φέρεται να έδεσε με πέτρες και να την πέταξε στη λίμνη. Η αστυνομία της Κύπρου βρίσκεται μπροστά σε ένα πρωτοφανές περιστατικό και ερευνά με προσοχή τα στοιχεία και την ομολογία του. Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες στο φρεάτιο της φρίκης, ενώ οι αρχές φοβούνται ότι θα βρουν κι άλλα θύματα - εξαφανισμένες γυναίκες. 

Ο 35χρονος «Ορέστη» μετά την ανεύρεση του πτώματος άλλης μίας γυναίκας σε φρεάτιο, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι έπνιξε τη γυναίκα ενώ έκαναν σεξ και την πέταξε στο χώρο γυμνή.

Σήμερα το πρωί, ωστόσο, οι κυπριακές αρχές έκαναν γνωστό ότι ο 35χρονος στρατιωτικός ομολόγησε πως πέταξε την 6χρονη κόρη της 38χρονης Mary Rose στη λίμνη, αφού πρώτα έδεσε πάνω στο σώμα της πέτρες. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως τους αποκάλυψε συγκεκριμένο σημείο στη λίμνη στο Ξυλιατό, όπου έριξε το πτώμα της 6χρονης τυλιγμένο σε σεντόνι, το οποίο και έδεσε με πέτρες.

Οπως αναφέρουν μάλιστα τα κυπριακά μέσα, το πτώμα δεν βυθίστηκε με αποτέλεσμα ο 35χρονος να το τραβήξει ξανά στην ξηρά προκειμένου να δέσει καλύτερα τις πέτρες πριν το ρίξει και πάλι στο νερό.

Ένταλμα κράτησης για τον 35χρονο

Ο «Ορέστης» οδηγήθηκε στο δικαστήριο, όπου και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα για την κράτησή του ώσπου να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες οι κάμερες κατέδειξαν τουλάχιστον ένα όγκο που μοιάζει πολύ με πτώμα. Στο έργο των Αρχών συνδράμει σήμερα και ιδιωτική εταιρεία καταδύσεων. Η 38χρονη Ρόουζ και η κόρη της χάθηκαν τον περασμένο Μάιο, με τις αρχές να αδυνατούν να εντοπίσουν τα ίχνη τους. Την περασμένη Κυριακή δυο τουρίστες από τη Γερμανία και την Αμερική εντόπισαν κάτι που έμοιαζε με ανθρώπινο σώμα και ειδοποίησαν τις αρχές. Αρχικά, οι υποψίες στράφηκαν εναντίον του συμβίου της 38χρονης, έναν 33χρονο Ρουμάνο που αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση. Ο Ρουμάνος ήταν και ο άνθρωπος που είχε δηλώσει την εξαφάνιση της Ρόουζ και της κόρης της πριν από έναν χρόνο.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα