Σε βάθος 130 μέτρων βρισκόταν το πτώμα γυναίκας που βρέθηκε στην Κύπρο

Σε βάθος 130 μέτρων βρισκόταν το πτώμα γυναίκας που βρέθηκε στην Κύπρο

Σε βάθος 130 μέτρων βρισκόταν το πτώμα γυναίκας που εντοπίστηκε χθες σε φρεάτιο λατομείου στο Μιτσερό.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το politis.com.cy, οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων εβδομάδων, ανέβασαν τη στάθμη του νερού και μαζί το πτώμα. Αποτέλεσμα, ήταν δύο τουρίστες που επισκέφθηκαν το λατομείο για φωτογράφιση, να το δουν και να ενημερώσουν τις αρχές.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα θα γίνει νεκροτομή στη σορό, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας από τους ιατροδικαστές Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους. Παράλληλα, με το πρώτο φως της ημέρας, μέλη της Αστυνομίας πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή, με στόχο τον εντοπισμό στοιχείων που ενδεχομένως να ρίξουν φως στην υπόθεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέλη της ΕΜΑΚ κατέβηκαν εκ νέου σήμερα στο φρεάτιο, εντοπίζοντας τεκμήρια που συνδέονται με το περιστατικό.

Πάντως η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έχει ετοιμαστεί κατάλογος με τα ελλείποντα πρόσωπα των τελευταίων χρόνων, ενώ έχουν βγει από το αρχείο και ανεξιχνίαστες εγκληματικές ενέργειες.

Σύμφωνα με τις αρχές το πτώμα βρισκόταν στο στάδιο σαπουνοποίησης, δεμένο χειροπόδαρα. Λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης, η ταυτοποίησή του ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.

Από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στο σημείο μέλη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας για εξετάσεις, αποκλείοντας την περιοχή. Τελικά το πτώμα ανασύρθηκε από το φρεάτιο λίγο μετά τις 8 το βράδυ.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα