Άγριο έγκλημα: Νεαρός σκότωσε και έκαψε 76χρονο

Άγριο έγκλημα: Νεαρός σκότωσε και έκαψε 76χρονο

Νεαρός ηλικίας 21 ετών από τη Λάρνακα συνελήφθη αργά το απόγευμα από την Αστυνομία ως ύποπτος για φόνο του Γιώργου Μαυρομμάτη, 76 χρόνων ο οποίος εντοπίστηκε απανθρακωμένος στο σπίτι του, το πρωί της Κυριακής 27 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα αποτελέσματα της νεκροψίας που διενεργήθηκε χθες και σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, κατέδειξαν ότι ο θάνατος του ηλικιωμένου ήταν βίαιος.

Οι ανακριτικές αρχές θεωρούν βέβαιο ότι ο νεαρός εισήλθε στο σπίτι του ηλικιωμένου για να τον ληστέψει ωστόσο η ληστεία εξελίχθηκε σε φόνο.

Ο νεαρός θα παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 76χρονος που ζούσε μόνος του σε ισόγεια μονοκατοικία, ανασύρθηκε απανθρακωμένος από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι κλήθηκαν από κατοίκους της περιοχής, λίγο μετά τις επτά το πρωί της Κυριακής, για να σβήσουν φωτιά που ξέσπασε στην οικία του, στη Λάρνακα.

Στο δωμάτιό του ηλικιωμένου εντοπίστηκε ένα γκαζάκι υγραερίου, το οποίο εξερράγη, με αποτέλεσμα να προκληθεί δεύτερη εστία φωτιάς.

Στη σκηνή μετέβησαν δύο πυροσβεστικά οχήματα, μέλη της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας

Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο του και οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εκτιμούν ότι αντιλήφθηκε την φωτιά και προσπάθησε να την σβήσει.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στην προσπάθεια του να σβήσει τη φωτιά, ο ηλικιωμένος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο πάτωμα, όπου και εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας. 

 

politis.com.cy

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα