Νέα στοιχεία για τη σκηνή του διπλού φονικού στην Κύπρο

Νέα στοιχεία για τη σκηνή του διπλού φονικού στην Κύπρο

Αρκετά σημαντικά στοιχεία έχει συλλέξει από το σπίτι του φονικού κατά την αυτοψία που διενήργησε στην σκηνή του εγκλήματος ο ιατροδικαστής εκ μέρους της οικογενείας Μάριος Μαστάκης, την οποία χαρακτήρισε «εποικοδομητική».

Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από το σπίτι το οποίο επισκέφθηκε μετά την απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων και την παράδοση των κλειδιών στους οικείους του ζεύγους, ο κος Ματσάκης ανέφερε ότι ο ίδιος ναι μεν κατάφερε να εξετάσει τη σκηνή επτά ολόκληρες ημέρες, μετά, αλλά κράτησε εκτεταμένες σημειώσεις που θα τον βοηθήσουν πολύ στην ιατροδικαστική διερεύνηση που διεξάγει.

Όπως είπε, υπάρχουν κι άλλα στοιχεία τα οποία θα πρέπει να συλλέξει και ο ίδιος θα είναι σε θέσει να δώσει το πόρισμά του στην οικογένεια μόλις ολοκληρώσει τις διαδικασίες.

Σημείωσε δε ότι από τη σκηνή έχουν ληφθεί τεκμήρια τα οποία ο ίδιος δεν γνωρίζει, καθώς τα έχει πάρει η Αστυνομία, ενώ οι φωτογραφίες που ήταν σε θέση να τραβήξει απεικονίζουν προφανώς διαφορετικά τον τόπο του εγκλήματος, καθώς το σπίτι έχει διαταραχθεί κατά την διάρκεια που επταήμερου αποκλεισμού του.

 

sigmalive

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα