Εκλογές 2014, Ρόδος: Συνελήφθη δημοσιογράφος σε εκλογικό κέντρο

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 1463 άτομα
Εκλογές 2014, Ρόδος: Συνελήφθη δημοσιογράφος σε εκλογικό κέντρο

Με την κάμερα στο χέρι επιχείρησε να εισέλθει σε εκλογικό τμήμα της πόλεως Ρόδου μία γνωστή δημοσιογράφος αλλά παρενέβη η δικαστική αντιπρόσωπος και ζήτησε την παρέμβαση της αστυνομίας.

Η δημοσιογράφος, καλύπτοντας το ρεπορτάζ της εκλογικής διαδικασίας, πήρε συνέντευξη από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Κ.Ταρασλιά και εισήλθε στο εκλογικό τμήμα προκειμένου να πάρει πλάνα με τηλεοπτική κάμερα.

Μετά από παρέμβαση της δικαστικής αντιπροσώπου ενημερώθηκε η Αστυνομία και η ίδια, παρουσιάστηκε αυτοβούλως και παρέδωσε την κάρτα της κάμερας στους αστυνομικούς λέγοντας πως δεν γνώριζε ότι απαγορεύεται η λήψη πλάνων.

Η δικαστική αντιπρόσωπος επέμενε ότι παραβίασε προσωπικά δεδομένα.

Κατά τα άλλα, η ψηφοφορία βρίσκεται σε εξέλιξη και όλα κυλούν ομαλά. Το πρωί σημειώθηκαν προβλήματα σε δύο εκλογικά τμήματα στην πόλη της Ρόδου όπου δεν υπήρχε ‘βουλοκέρι’ για τις κάλπες ενώ σε άλλα δύο τμήματα στην δυτική πλευρά δεν εμφανίσθηκαν καθόλου δικαστικοί αντιπρόσωποι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα