Tα 4 ζώδια που θα εργαστούν σκληρά για να σας ξανακερδίσουν – «Θα πέσουν στα γόνατα και θα σας παρακαλέσουν»

Tα 4 ζώδια που θα εργαστούν σκληρά για να σας ξανακερδίσουν – «Θα πέσουν στα γόνατα και θα σας παρακαλέσουν»

Ο χωρισμός είναι μια δύσκολη εμπειρία για όλους. Αλλά για μερικά ζώδια, η ιδέα του να χάσουν κάποιον που αγαπούν είναι αβάσταχτη. Αν λοιπόν σκέφτεστε να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση, ίσως θέλετε να ρίξετε μια ματιά στα ζώδια που είναι γνωστά για την επιμονή και την αφοσίωσή τους. Είναι τα ζώδια που εργάζονται πολύ σκληρά για να σας ξανακερδίσουν.

Tα 4 ζώδια που θα εργαστούν σκληρά για να σας ξανακερδίσουν

  • Τοξότης
  • Παρθένος
  • Αιγόκερως
  • Ζυγός

Τοξότης

Οι άνθρωποι συχνά κάνουν το λάθος να θεωρούν ότι ο Τοξότης είναι ένα αναίσθητο ζώδιο, που κλείνει αεροπορικό εισιτήριο και προχωράει στον επόμενο σύντροφο μόλις μια σχέση τελειώσει, αλλά απλά είναι πολύ καλοί στο να κρύβουν τον πόνο τους. Στην πραγματικότητα, τους παίρνει πολύ καιρό να αποδεχτούν την ήττα και, παρόλο που είναι γνωστοί για το ότι εγκαταλείπουν projects ή χόμπι, δεν εγκαταλείπουν ποτέ πραγματικά την αγάπη. Το γρήγορο ταμπεραμέντο τους σημαίνει ότι δεν είναι δύσκολο να χάσουν την ψυχραιμία τους και να πουν λάθος πράγματα, με αποτέλεσμα να έχουν εξασκηθεί στην… απολογία. Ξέρουν ότι με το σωστό άτομο και τον κατάλληλο κίνητρο, μπορούν να φτάσουν στο σημείο να μην ξεσπούν από την αρχή, απλά μπορεί να χρειαστούν μια ή δύο ακόμα ευκαιρίες πριν φτάσουν σε αυτό το σημείο. Χρειάζονται ακόμα πολλή δουλειά, αλλά θα είναι πρόθυμοι να εργαστούν σκληρά για να ξανακερδίσουν την εύνοιά σας.

Παρθένος

Αν νομίζετε ότι ο Παρθένος θα σας ξεγράψει οριστικά πριν παραδεχτεί το λάθος του, μάλλον δεν έχετε ερωτευτεί ποτέ κάποιον Παρθένο. Υπάρχει μια πλευρά τους, όσο μικρή κι αν είναι, αρκετά δυνατή για να παλέψει με το εγώ τους προκειμένου να λειτουργήσουν τα πράγματα μαζί σας. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από τους ίδιους πόσο πεισματάρηδες και απογοητευτικοί μπορούν να γίνουν. Έχουν δει αμέτρητους ανθρώπους να απομακρύνονται και να τους εγκαταλείπουν εξαιτίας αυτού του χαρακτηριστικού τους, και ειλικρινά, ένα κομμάτι του εαυτού τους έχει κουραστεί. Ξέρουν ότι βαθιά μέσα τους θα μπορούσαν να ήταν πιο λογικοί και συμβιβασμένοι αντί να πετάξουν μια τέλεια σχέση στα σκουπίδια. Αλλά ακόμα και οι Παρθένοι έχουν ένα όριο. Όταν βρουν τον άνθρωπό τους, ξέρουν ότι δεν αξίζει να σας αφήσουν να φύγετε. Θα πέσουν στα γόνατα και θα σας παρακαλέσουν, αν χρειαστεί. Δεν είναι τόσο αδαείς ώστε να μην αναγνωρίζουν πότε κάποιος είναι πραγματικά αναντικατάστατος.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα κάνει συμφωνία με τον διάβολο για να σε ξανακερδίσει. Δεν υπάρχει κανόνας που δεν είναι διατεθειμένος να λυγίσει ή να σπάσει. Μπορεί να πιστεύεις ότι είναι τόσο καθαροί που ξέρουν μόνο να παίζουν με τους κανόνες, αλλά μέρος του τρόπου που προχωρούν στη ζωή είναι να αναγνωρίζουν ένα άδικο παιχνίδι πιο γρήγορα από τον μέσο άνθρωπο. Βλέπουν ότι αυτοί που προχωρούν είναι εκείνοι που είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τους στόχους τους, και όταν πρόκειται για την αγάπη, δεν θα σταματήσουν μπροστά σε τίποτα μέχρι να βγουν νικητές. Θα στείλουν μηνύματα στους φίλους σου, θα βρουν “αδυναμίες” στον πρώην σου για να μην επιστρέψεις σε εκείνον, ή θα φτάσουν στο σημείο να στείλουν λουλούδια στη μητέρα σου. Τίποτα δεν αποκλείεται. Αλλά ξέρουν ότι μόλις πεις το “ναι”, πρέπει να έχουν την καλύτερη συμπεριφορά αν θέλουν να σε κρατήσουν κοντά τους.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ο πιο γρήγορος στο να συνειδητοποιήσει τα λάθη του. Αν για κάποιο λόγο κάνουν λάθος κρίση και σας αφήσουν να φύγετε, θα έρθουν τρέχοντας πίσω σας για να σας ξανακερδίσουν πριν καν μπείτε στο αυτοκίνητό σας. Έπειτα, θα αρχίσουν να σας δείχνουν με πράξεις, και όχι μόνο με λόγια, πόσο αξιόπιστοι μπορούν πραγματικά να είναι. Το καλό με τους Ζυγούς είναι ότι μαθαίνουν από τα λάθη τους, οπότε δεν θα ξανακάνουν ποτέ το ίδιο. Θα τους δείτε να αλλάζουν τόσο πολύ και τόσο γρήγορα, που δεν θα πιστεύετε καν ότι έκαναν αυτά τα λάθη εξ αρχής, σβήνοντας όλο το μαρτύριο από τη μνήμη σας με την εξαιρετική τους συμπεριφορά. Θα καταλάβετε ότι η μεταμέλεια τους είναι ειλικρινής από τη γνησιότητα των πράξεων της μετάνοιάς τους, και πιθανότατα θα σας προσφέρουν και μερικά δώρα “συγγνώμης” για καλό σκοπό.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα