Τα 3 ζώδια που θα πάρουν ένα σημαντικό μάθημα τη νέα εβδομάδα

Τα 3 ζώδια που θα πάρουν ένα σημαντικό μάθημα τη νέα εβδομάδα

Αυτή η εβδομάδα, από τις 22 έως τις 28 Απριλίου, θα είναι μια υπέροχη εβδομάδα, αλλά για να απολαύσουμε τα οφέλη, πρέπει να καταβάλλουμε λίγη προσπάθεια. Αυτή η εβδομάδα μας δείχνει ότι η θετική ενέργεια δεν είναι αρκετή. Πρέπει να τη στηρίξουμε με πράξεις. Ωστόσο, όταν τα δύο λειτουργούν μαζί, όλα μπαίνουν στη θέση τους.

Τρία ζώδια είναι έτοιμα να πάρουν μερικά από τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής τους. Αυτό που μας φέρνει αυτή η εβδομάδα είναι μια Πανσέληνος στον Ζυγό, η οποία θα είναι εξαιρετική για να μας δείξει πώς να ισορροπούμε όλα όσα μάθαμε πρόσφατα. Ίσως δώσαμε πολλή έμφαση σε κάτι και χρειάζεται τώρα να δώσουμε προσοχή σε κάτι άλλο. Την ίδια ώρα ο Ερμής, ο οποίος ήταν ανάδρομος για λίγο καιρό, πράγμα που μπορεί να προκάλεσε προβλήματα επικοινωνίας και παρεξηγήσεις, επιστρέφει στην ορθή του φορά. Η επικοινωνία θα πρέπει να γίνει πιο ξεκάθαρη και ευκολότερη και αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να χρησιμοποιήσουμε τα πράγματα που μάθαμε με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Έχουμε επίσης το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό και αρκετή ενέργεια από τον Πλούτωνα που έρχεται προς το μέρος μας, οπότε ενώ μπορούμε να δούμε το φως στο τέλος του τούνελ, ξέρουμε ότι πρέπει πρώτα να περάσουμε από μέσα. Εφόσον η εβδομάδα τελειώνει με τον Ήλιο σε τρίγωνο με την Σελήνη, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι όλα όσα περνάμε έχουν ένα σκοπό και, στο τέλος, όλα λειτουργούν προς όφελός μας.

Τα 3 ζώδια που θα πάρουν ένα σημαντικό μάθημα τη νέα εβδομάδα

  • Δίδυμοι
  • Παρθένος
  • Ζυγός

Δίδυμοι

Αυτό που έχεις μπροστά σου είναι η πραγματικότητα μιας αλλαγής που πρέπει να λάβει χώρα στη ζωή σου και το βάρος της πέφτει στους ώμους σου. Βλέπεις ότι θα χρειαστεί να αλλάξεις, και ενώ αυτό αρχικά δεν σε στενοχωρεί, η όλη ιδέα του “πώς” θα γίνει αυτό,  σου μοιάζει σαν ανηφοριά.

Είσαι πρόθυμος να ακολουθήσεις το ρεύμα, αλλά ακόμα δεν έχεις δει πού οδηγεί αυτό το ρεύμα. Το να βάλεις μαζί όλα τα κομμάτια του παζλ, σε κάνει να νιώθεις μπερδεμένος αυτή την εβδομάδα.

Στην καρδιά και το μυαλό σου, ξέρεις ότι υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που δεν μπορείς να χειριστείς, αλλά είσαι επίσης το είδος του ατόμου που χρειάζεται ένα σχέδιο. Ενώ οι Δίδυμοι δεν συνδέονται πάντα με την τάξη, το ενδιαφέρον με το ζώδιό σου είναι ότι όταν αναζητήσεις τάξη, τη θέλεις, και τη θέλεις τώρα.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που επανέρχεται σε ορθή φορά σε οδηγεί στην απάντηση που ψάχνεις και όταν τελικά την πάρεις, η αλλαγή θα είναι τόσο μεγάλη που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου.

Η σύγχυση κάνει αυτό που κάνει η σύγχυση: σου στερεί τη φυσική σου διαύγεια και σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Το πρώτο μέρος της εβδομάδας θα είναι αφιερωμένη σε αυτό το είδος ασάφειας. Μόλις ο Ερμής γυρίσει σε ορθή φορά, θα διαπιστώσεις ότι όλα όσα κάποτε ένιωθες ότι ήταν άβολα και αβέβαια τώρα μοιάζουν εφικτά και διαχειρίσιμα.

Παρθένος

Θα διαπιστώσεις ότι το να μιλάς για τον εαυτό σου έχει γίνει κάτι που μερικές φορές σε βάζει σε μπελάδες. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα, θα συνειδητοποιήσεις επίσης ότι δεν μπορείς να κρατηθείς. Δεν είσαι ένας απρόβλεπτος άνθρωπος που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Έχεις κάτι πολύτιμο να προσφέρεις και αν καταφέρεις να μεταδώσεις το μήνυμά σου με τρόπο, θα τα πας καλά. Είναι οι απότομες εκρήξεις που σε βάζουν σε μπελάδες, Παρθένε.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που επανέρχεται σε ορθή φορά σε κάνει επιτέλους να καταλάβεις ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να ξεφυσάς και στο να επικοινωνείς. Με μια Πανσέληνο στον Ζυγό, θα μάθεις επίσης ότι μπορείς εξίσου καλά να περάσεις το μήνυμά σου με ευγένεια, αν προσέχεις τι λες πριν βγουν τα λόγια από το στόμα σου. Το θέμα μαζί σου, Παρθένε, είναι ότι είσαι ένας πολύ βαθιά σκεπτόμενος άνθρωπος, και μερικές φορές ξεχνάς να φιλτράρεις τις σκέψεις σου πριν μιλήσεις.

Αυτή η εβδομάδα δεν είναι και τόσο άσχημη. Το μόνο που θα απαιτηθεί από εσένα είναι να σκεφτείς πρώτα και να μιλήσεις μετά. Αυτό είναι όλο. Αυτό που μπορεί να κάνει αυτή την εβδομάδα δύσκολη για εσένα είναι αν δεν έχεις ακόμα μάθει αυτό το μάθημα.  Εάν εξακολουθείς να μιλάς χωρίς να σκέφτεσαι και να φιλτράρεις τα λόγια σου, μπορεί να περάσεις μια δύσκολη εβδομάδα με παρεξηγήσεις και συγκρούσεις.  Σεβάσου τους άλλους και θα δεις ότι σε σέβονται κι εκείνοι.

Ζυγός

Η Πανσέληνος αυτή είναι που θα σε βάλει στην άλλη πλευρά ενός μεγάλου προβλήματος. Μόλις συνειδητοποιήσεις ότι μπορείς πραγματικά να το ξεπεράσεις, θα αρχίσεις να παλεύεις πολύ σκληρά για να λειτουργήσουν τα πράγματα στη ζωή σου. Αυτό που έχεις αρχίσει να βλέπεις είναι ότι δεν χρειάζεται να ανέχεσαι τη συμπεριφορά που τείνουν να έχουν οι άλλοι όταν οι ίδιοι δεν είναι ικανοί. Αυτό που σε απογοητεύει αυτή την εβδομάδα είναι η ιδέα ότι είσαι περικυκλωμένος από ανθρώπους που πιστεύεις ότι είναι ανίκανοι.

Πιθανότατα το παραπάνω σχετίζεται με τη δουλειά, και αυτό που πρέπει να αποφύγεις είναι η δυσαρέσκεια και ο θυμός. Ναι, υπάρχει κάποια ισχυρή ενέργεια από τον Πλούτωνα ψηλά στον κοσμικό ουρανό, και αυτό θα σε κάνει να νιώθεις ανεξάρτητος. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη, μπορεί απλά να ξεσπάσεις. Ωστόσο, είσαι Ζυγός, και αυτό σημαίνει αυτόματα ότι θα ξέρεις τον τρόπο για να επιστρέψεις στη γη, όπου κυριαρχεί η λογική και σε περιμένει η ισορροπία.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα