Αγίου Βαλεντίνου: 3 ζώδια που θα έχουν εύνοια στον έρωτα τις επόμενες ημέρες

Αγίου Βαλεντίνου: 3 ζώδια που θα έχουν εύνοια στον έρωτα τις επόμενες ημέρες

Το πλανητικό σκηνικό φέτος θα λέγαμε ότι απέχει αρκετά από αυτό που φανταζόμαστε, αφού η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα στον Υδροχόο δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα
Λίγα είναι τα ζώδια που θα έχουν την ευκαιρία και την τύχη να περάσουν ερωτικά και ευχάριστα την 14η Φλεβάρη. Το αστρολογικό σκηνικό μας φέρνει αντιμέτωπους με μια σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας εξαιτίας του Πλούτωνα και δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα στις σχέσεις, εξαιτίας του Άρη. 

Οι σχέσεις τώρα αποτελούν ένα πεδίο μάχης όπου ο ένας προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλον, να πάρει τον έλεγχο στα χέρια του κι έχει σημασία ποιος θα πει την τελευταία λέξη. Είναι πολύ πιθανό να εμπλακούμε σε τσακωμούς και παιχνίδια εξουσίας, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν από εμμονές και ανασφάλειες, μέχρι κτητικότητα και οριστική ρήξη.

Αυτό θα ισχύσει για την πλειονότητα των ζωδίων, ενώ αντιθέτως λίγα είναι όσα θα έχουν μια μικρή εύνοια στα ερωτικά. Για τα ζώδια που ευνοούνται, οι μοιραίες συναντήσεις και οι παθιασμένες γνωριμίες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οι σχέσεις που μπορεί να ξεκινήσουν αυτό το διάστημα ευνοούνται για μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις και έχουν έντονη σεξουαλική ενέργεια.

   
Ταύροι
Γεμάτη με ένταση θα είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για εσάς τους Ταύρους και το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να εκτονώσετε την ένταση στο σεξουαλικό κομμάτι. Αν και μπορεί να αναζητήσετε έντονα απολαύσεις και χαλάρωση, ίσως βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένες επιθυμίες και συναισθήματα. Αν ακόμη επιθυμείτε ένα πρόσωπο από το παρελθόν μη διστάσετε να τον προσεγγίσετε και να επανενωθείτε για έντονες ερωτικές στιγμές. Μέσα σε όλο αυτό το εκρηκτικό κλίμα, το θετικό εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα είναι μια βοηθητική όψη που μπορεί να φέρει ευχάριστες επαφές και ρομαντικές γνωριμίες ίσως μέσα σε ένα ταξίδι.

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα