Ζώδια: Αυτά έχουν τα πιο τοξικά χαρακτηριστικά - Προσοχή μην πληγωθείς

Ζώδια: Αυτά έχουν τα πιο τοξικά χαρακτηριστικά - Προσοχή μην πληγωθείς

Όταν βρισκόμαστε σε μία τοξική σχέση, συνήθως είμαστε οι τελευταίοι που το συνειδητοποιούμε. Οι κοντινοί μας άνθρωποι έχουν δει όλα τα σημάδια και συχνά μας προειδοποιούν – εμείς, όμως, αρνούμαστε να κοιτάξουμε την πραγματικότητα στα μάτια. Mένουμε σε καταστάσεις που δε μας αξίζουν, πληγωνόμαστε και μένουμε με ανθρώπους που δεν μας φέρονται καλά.

Τα παρακάτω ζώδια έχουν τα πιο τοξικά χαρακτηριστικά και πληγώνουν εύκολα τους άλλους, ακόμη κι αν φαινομενικά δεν έχουν τέτοια πρόθεση. Μήπως τους έχεις στη ζωή σου;

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι φημίζονται, όχι μόνο για τα δύο, αλλά για τα πολλά τους πρόσωπα. Όταν μπαίνουν σε σχέση, αποκτούν συνήθως χειριστική συμπεριφορά και δεν τα πάνε καλά με την αφοσίωση με αποτέλεσμα να πληγώνουν τους άλλους συναισθηματικά.

Λέων

Είναι ηγέτες από τη φύση τους και μπορούν να γίνουν εύκολα εγωιστές. Για την ακρίβεια, βάζουν τον εγωισμό πάνω από οτιδήποτε άλλο όταν μπαίνουν σε σχέση και αποκτούν αλαζονική συμπεριφορά. Επιζητούν διαρκώς τον θαυμασμό και την επιβεβαίωση και αν νιώσουν ότι δεν τους έχεις προτεραιότητα, θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να σε μειώσουν.

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός έχει έντονη προσωπικότητα και παθιάζεται εύκολα. Γίνεται κτητικός και αποκτά εμμονές. Αν δεν δει γρήγορα ανταπόκριση, μπορεί να σε χειριστεί και να σε πληγώσει ανεπανόρθωτα.

Αιγόκερως

Είναι από τα πιο φιλόδοξα ζώδια και από τα πιο εργασιομανή με αποτέλεσμα να παραμελεί τα προσωπικά του. Αν τα πράγματα δεν γίνουν όπως θέλουν, οι Αιγόκεροι σε χειραγωγούν συναισθηματικά και σε πληγώνουν πολύ εύκολα.

πηγή: jenny.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα