Ζώδια: Αυτοί είναι οι πέντε του ζωδιακού που επιζητούν περισσότερο την προσοχή

Ζώδια: Αυτοί είναι οι πέντε του ζωδιακού που επιζητούν περισσότερο την προσοχή

Τα ζώδια που αναζητούν την προσοχή πιστεύουν ότι το να είναι στο επίκεντρο είναι αυτονόητο και ένα “τίμημα” που πρέπει να πληρώσετε αφού σας τιμούν με την παρουσία τους.

Ανάλογα με την κοσμική σύνθεση της προσωπικότητάς μας, ορισμένα ζώδια θέλουν να πρωτοστατούν σε αυτό στο οποίο είναι φυσικά καλά και να απολαμβάνουν τη δόξα, ενώ άλλα προτιμούν να κάνουν τα δικά τους χωρίς να τρέφονται με την αναγνώριση που συνοδεύει μια καλή δουλειά. Δείτε παρακάτω τα ζώδια που αναζητούν την προσοχή.

Λέων

Κυβερνούμενο από τον ήλιο, αυτό το φλογερό ζώδιο έχει φυσικά τον μαγνητισμό μιας μεγάλης σφαίρας πυρκαγιάς σε κάθε συνομιλία. Το να βρεθούν στο προσκήνιο είναι ο φυσικός τους χώρος.

Δίδυμοι

Αυτός ο κοινωνικός μάστορας δεν κυνηγά τα φώτα της δημοσιότητας. Τα φώτα της δημοσιότητας συνήθως τον… βρίσκουν.

Τοξότης

Η ζωή είναι μια περιπέτεια για τους νομάδες της ζωδιακής σφαίρας και δεν προκαλεί έκπληξη που καταλήγουν στο επίκεντρο της προσοχής σε κάθε συζήτηση.

Κριός

Ως το πρώτο ζώδιο της σειράς του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός οδηγείται από παρόρμηση. Και όταν αισθάνονται ότι μένουν έξω από τη συζήτηση, μπορεί να πουν εσκεμμένα πράγματα για να σας ξεσηκώσουν — όλα με καλό χιούμορ, φυσικά(;).

Αιγόκερως

Αυτό το σκληρά εργαζόμενο ζώδιο δεν φοβάται να κοπιάσει, αλλά μπορεί εύκολα να παραμεληθεί αν αισθάνεται ότι ο χρόνος και οι προσπάθειές του δεν εκτιμώνται και δεν αναγνωρίζονται.

πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα