Ζώδια 03/06: Αέρας ανανέωσης αύριο

Ζώδια 03/06: Αέρας ανανέωσης αύριο

Η Σελήνη σήμερα το πρωί πέρασε στο ζώδιο του Τοξότη. Σε ευνοϊκή σχέση με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα θα είναι υποστηρικτική για οτιδήποτε κάνετε το οποίο έχει όραμα και δυναμισμό. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα ανεβάζουν την αισιοδοξία σας και ενισχύουν την πίστη σας σε ένα ιδανικό. Προβείτε σε ενέργειες που είναι απαραίτητες αλλά προσπαθήστε να μην βγείτε εκτός ορίων και επιτρεπτού πλαισίου.         

Για τους Ταύρους, η τάση προς την υπερβολή είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα γιαυτό προχωρήστε κάνοντας περισσότερο προσεκτικά βήματα και σε εδάφη που είναι γνώριμα για εσάς. Αν γεννηθούν διλλήματα ή ερωτηματικά, μπείτε στην διαδικασία να τα αναλύσετε πριν φτάσετε σε τελικά συμπεράσματα.   

Για τους Διδύμους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης. Σας βοηθούν να ανοίξετε τους ορίζοντές σας γιαυτό καλό θα είναι να μην αρνηθείτε προσκλήσεις που γίνονται αυτές τις ημέρες.   

Για τους Καρκίνους, νέες ιδέες έρχονται αυτές τις ημέρες βοηθώντας σας σε ζητήματα που αφορούν κυρίως την εργασία σας και τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Προχωρήστε με ασφάλεια, κάνοντας σταθερά βήματα, χωρίς παρορμητισμούς.   

Για τους Λέοντες, ιδιαίτερα ευεργετική ημέρα για εσάς, ειδικά αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με δικά σας εγχειρήματα και δημιουργήματα. Οι εμπνεύσεις σας είναι ιδιαίτερα δυνατές και μπορείτε να λειτουργήσετε δημιουργικά και παραγωγικά.  

Για τους Παρθένους, σήμερα κινηθείτε έξυπνα και με ιδιαίτερη ευελιξία ανεξάρτητα το αντικείμενο που θα ασχοληθείτε. Αντιμετωπίστε οτιδήποτε προκύπτει επιφανειακά και με αισιόδοξη διάθεση. Δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για να σταθείτε σε λεπτομέρειες ή να βάλετε τα πράγματα σε στενό πλαίσιο.   

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε μέσα από την επικοινωνία σας με τα κατάλληλα άτομα να αναπτυχθούν δημιουργικές ιδέες και σχέδια για το άμεσο μέλλον. Μια τάση υπερβολής θα υπάρξει, ωστόσο μπορείτε, όταν έρθει εκείνη η ώρα να αφήσετε την λογική διαδικασία να πάρει τα ηνία.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα στέκεστε περισσότερο σε πράγματα και καταστάσεις οι οποίες είναι σημαντικές για εσάς και σας δίνουν την αίσθηση ασφάλειας που θέλετε να νιώθετε είτε αφορά συναισθηματικά είτε υλικά ζητήματα. Μια αλλαγή θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να σας τοποθετήσει πιο σωστά στην ήδη επιλεγμένη από εσάς οδό.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας, σας ωθεί να δώσετε σημασία και να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι σημαντικά για εσάς αφήνοντας στην άκρη ότι δεν είναι της παρούσας στιγμής. Μείνετε σε αυτή την οδό ανεξάρτητα τις προκλήσεις ή τα εμπόδια που μπορεί να προκύψουν στο δρόμο σας.

Για τους Αιγόκερους, μπορεί η διαδικασία πολλών σκέψεων να σας κουράζει αλλά ειδικά σήμερα μπορεί να προκύψουν λύσεις σε πολλά από τα ζητήματα που είναι ανοιχτά και θέλετε να τακτοποιηθούν άμεσα. Κρατήστε χαμηλά τους τόνους και μην χάνετε την αισιοδοξία σας.

Για τους Υδροχόους, σε κοινωνικό επίπεδο λειτουργούν οι πλανητικές δυναμικές αυτές τις ημέρες για εσάς γιαυτό φροντίστε να επωφεληθείτε τα μέγιστα. Αφεθείτε στη ροή, κάντε νέες γνωριμίες και δείτε τα πράγματα αισιόδοξα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα θα είναι αρκετά δύσκολο να μαζέψετε τις σκέψεις σας σε μια καθαρά αντικειμενική και πλαισιωμένη οδό. Ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας δημιουργούν όμορφα συναισθήματα και σας βοηθούν να κρατήσετε την αισιοδοξία σας και την πίστη σας δυνατή.

πηγή: astroguide.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα