Τα ζώδια σήμερα 22 Σεπτεμβρίου: Θα υπάρξει ανάγκη για εντυπωσιασμό και αυτοπροβολή

Τα ζώδια σήμερα 22 Σεπτεμβρίου: Θα υπάρξει ανάγκη για εντυπωσιασμό και αυτοπροβολή

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, θα υπάρξει ανάγκη για εντυπωσιασμό και αυτοπροβολή, κάποιοι δεν αποκλείεται να αλλάξουν την εξωτερική τους εμφάνιση για να μπορέσουν να κάνουν πιο ελκυστική την παρουσία τους. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, γενναιοδωρία, θα υπάρξει διάθεση για επιδιώξεις, προσεγγίσεις και διεκδικήσεις.

 Οι ψυχολογικά κουρασμένοι θα νιώσουν την ανάγκη να βγουν από τις αγχωτικές σκέψεις, δεν αποκλείεται να καταφύγουν στην αναβολή για να μπορέσουν να ηρεμήσουν ψυχολογικά. Έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση και στο φλερτ, θα υπάρξει άνοιγμα για επαφές και νέες γνωριμίες. Στον αισθηματικό τομέα ευνοούνται οι προσεγγίσεις, οι επαφές θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μία πιο προσωπική όψη.

Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη είναι μία όψη που θα βοηθήσει στην τόνωση της αυτοπεποίθησης, θα υπάρξει διάθεση για επιδιώξεις και προσεγγίσεις, ο τρόπος σκέψης θα είναι μεθοδικός. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης η ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών θα έχει θετικό αποτέλεσμα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για νέα εγχειρήματα που στόχο θα έχουν τη βελτίωση. Στην άκρη μένει η διστακτικότητα, φεύγουν οι ενδοιασμοί, τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και αισθηματικής οι προσεγγίσεις θα είναι δυναμικές και απελευθερωμένες.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Κρόνο ενδεχομένως να υπάρξει ένα είδος πνευματικής και συναισθηματικής σύγχυσης. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις και στις εναντιώσεις, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι αντιδραστικές ή παρορμητικές.

 Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα