Ζώδια: Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα Κυριακή 14 Μαΐου

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Διάβασε παρακάτω αναλυτικά και μάθε τι προβλέπουν τα άστρα για τα αισθηματικά και επαγγελματικά σου ζητήματα...

Κριός
Σήμερα ευνοείσαι σε ζητήματα πάσης φύσεως, καθώς είσαι στα καλύτερά σου από κάθε άποψη. Θα διαπιστώσεις πως οι ικανότητές σου είναι πολύ υψηλές και η αυτοπεποίθησή σου απογειώνεται.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου χρειάζονται προσοχή και θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου για να μην ξεσπάσεις στο σύντροφό σου. Πολλά ζητήματα που δεν σου αρέσουν οφείλονται στην δική σου κακή διάθεση. Κι αν ακόμη δεν έχεις το ταίρι των ονείρων σου, άφησε την ευχάριστη πλευρά σου να γοητεύσει τους γύρω σου και δεν θα χάσεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να προχωρήσεις κάποια σχέδια που έχεις εδώ και καιρό και να τελειώνεις με ορισμένες υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω από το παρελθόν σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται και με λίγη προσοχή θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Ταύρος

Οι υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί σήμερα νιώθεις να σε πνίγουν. Φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην οδηγηθείς σε ανεπανόρθωτα λάθη. Τα οικονομικά σου απαιτούν προσοχή και σωστό προγραμματισμό.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου χρειάζεται και η δική σου προσπάθεια για να πάνε τα πράγματα καλύτερα στον δεσμό σου. Μην αναβάλεις τη συζήτηση που θέλεις να κάνεις με τον σύντροφό σου ώστε να ομαλοποιηθούν οι μεταξύ σας διαφορές. Και εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, είναι καιρός να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να μην περιμένεις αφημένος στη μοίρα σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα εξελίσσονται θετικά για εσένα και πολλές από τις αλλαγές που επιθυμείς θα γίνουν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου επίσης είναι σε καλό δρόμο και με λίγη προσοχή θα πάνε ακόμα καλύτερα. Απόφυγε με κάθε τρόπο τα άσκοπα έξοδα.

Δίδυμοι
Απόβαλε την απαισιοδοξία που σε χαρακτηρίζει και βάλε τα δυνατά σου να δώσεις τις σωστές λύσεις. Επειδή είσαι αρκετά μπερδεμένος και επηρεασμένος από τη γενικότερη σύγχυση, καλό θα ήταν να απευθύνεσαι, όταν είναι απαραίτητο, σε άτομα για των οποίων τις προθέσεις είσαι βέβαιος. Θα σε διευκολύνουν ιδιαίτερα στην αναζήτηση διεξόδων.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου καλό είναι να μιλήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν ώστε να αισθανθείς καλύτερα. Η σιωπή μόνο χάσμα θα δημιουργήσει στην σχέση σου, γι αυτό σε καμία περίπτωση μην την προτιμήσεις. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά έχεις κάθε δυνατότητα να γοητεύσεις τους ανθρώπους που σε πλησιάζουν. Μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις αυτό το όπλο.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα και κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα μένουν πίσω σου. Δείξε προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου γιατί τα έξοδα αυξάνονται συνεχώς και εσύ δεν κάνεις τίποτα για να τα σταματήσεις.

Καρκίνος

Σήμερα κινείσαι μακριά από ανασφάλειες και αμφιβολίες που σε κρατάνε πίσω. Εκμεταλλεύσου το και με ευχάριστη διάθεση αφιέρωσε χρόνο σε όσους ήταν δίπλα σου και σε βοήθησαν όσο αντιμετώπιζες δύσκολες καταστάσεις. Αποδέξου προτάσεις για έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα για να ξεκουραστείς και να ξεφύγεις από ό, τι σε προβλημάτιζε.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον της σχέσης σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μίλησε για όσα αισθάνεσαι στον σύντροφο σου χωρίς φόβο. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί θα βρεις σύντομα αυτό που θέλεις αλλά χρειάζεται λίγη ακόμη υπομονή.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια έντονη φάση όπου συνεργασίες και επαφές φέρνουν καλά αποτελέσματα και τα σχέδιά σου υλοποιούνται όπως επιθυμείς. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα χάρη σε κάποιες προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.

Λέων
Τα προβλήματα και οι απαιτήσεις του τελευταίου διαστήματος σε έχουν φτάσει στο όριο. Μην ανοίγεις λοιπόν περαιτέρω μέτωπα γιατί θα χάσεις εντελώς τον έλεγχο και τον εαυτό σου. Μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια. Φρόντισε πρωτίστως να απαλλαγείς από κάθε παλιά εκκρεμότητα και κατόπιν, προχώρα στην υιοθέτηση νέων στόχων κάνοντας δυναμικά ξεκινήματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, θα χρειαστεί να βρεις την ισορροπία που έχεις χάσει μέσα στη σχέση σου. Είναι στο δικό σου χέρι να νιώσεις και εσύ και ο σύντροφος σου καλύτερα. Κι αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, η επικοινωνία με τους γύρω σου σήμερα ευνοείται ιδιαίτερα. Αξιοποίησε την εκρηκτική προσωπικότητά σου για να βρεις αυτό που ζητάς.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου πρέπει να οργανωθείς σήμερα για να μπορέσεις να τελειώνεις με όσες υποχρεώσεις έχεις. Δούλεψε μαζί με τους συνεργάτες σου και μην τα κάνεις όλα μόνος σου. Τα οικονομικά σου είναι σε άσχημη μέρα. Πρέπει να μαζέψεις τα έξοδά σου για να δεις φως στο τούνελ.

Παρθένος
Προβληματικές καταστάσεις θα προκύψουν σήμερα σε οικογενειακό είτε φιλικό επίπεδο κι εσύ θα πρέπει να είσαι έτοιμος να χειριστείς την επερχόμενη ένταση και σύγχυση. Αναθεώρησε σκέψεις και τακτικές σου, προκειμένου να μπορέσεις μέσα σε όλη αυτή την αναστάτωση να συνεχίσεις την ορθή πορεία προς πραγμάτωση των προσδοκιών και πλάνων σου. Γνωρίζεις τις ικανότητές σου, οπότε εμπιστεύσου τον εαυτό σου και θα δεις ότι θα πετύχεις ό, τι έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα κάνοντας μια εποικοδομητική συζήτηση με το σύντροφό σου. Κι αν ακόμη έχεις αγκαλιά την μοναξιά σου, κοίταξε να περάσεις καλά με αγαπημένους σου φίλους και μην πεις όχι σε προτάσεις που θα σου γίνουν απόψε.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα είναι σε μια πολύ καλή μέρα. Τελείωσε με όσες υποχρεώσεις έχεις, πριν βάλεις κι άλλες στο κεφάλι σου. Η δυναμική σου στάση θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις διάφορες δυσκολίες. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Κάλυψε τα χρέη σου γιατί αν συνεχίσεις έτσι δεν θα μαζεύονται!!!

Ζυγός
Η ατμόσφαιρα σήμερα είναι αρκετά ζορισμένη από ανειλημμένες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και σε πνίγουν. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν και φτιάξε με μεθοδικότητα έναν οδηγό για τις μελλοντικές σου κινήσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, άφησε για σήμερα τα προβλήματα και μην χαλάσεις το κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου. Επικεντρώσου στα καλά και μην αρχίσεις τις γκρίνιες και τα παράπονα απέναντι στον άνθρωπο σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, θα έχεις σήμερα τα φλερτ σου, που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ ευχάριστα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θέλουν λίγη προσοχή και προσήλωση στο πρόγραμμα που έχεις θέσει. Μην κάνεις κινήσεις βιασύνης και μην παρασύρεσαι σε συμφωνίες αν δεν σκεφτείς πολύ καλά τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου. Κάθε σου κίνηση πρέπει να είναι πολύ μετρημένη και κυρίως στα οικονομικά σου που βρίσκονται σε ένα πολύ ευαίσθητο σημείο.

Σκορπιός
Η σημερινή ενέργεια και ζωντάνια θα σου δώσουν την αίσθηση ότι μπορείς να κάνεις πραγματικότητα ό, τι βάλεις στο μυαλό σου. Θα πρέπει να είσαι πιο προσγειωμένος και να μην ξεπεράσεις τα όρια αντοχής σου. Δώσε περισσότερο χώρο και χρόνο στον εαυτό σου για τις ανάγκες σου και κυρίως την ξεκούρασή σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου χρειάζεται η δική σου προσπάθεια σήμερα αλλά και όλη σου η καλή διάθεση για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα της σχέσης σου. Κι αν ακόμη στην ζωή σου επικρατεί το απόλυτο κενό, γίνε λίγο περισσότερο ανοιχτός σε νέες γνωριμίες και μην απορρίπτεις κάθε άτομο που γνωρίζεις από την πρώτη στιγμή.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, τα σχέδια που κάνεις μπορούν να προχωρήσουν και σε αυτή την πορεία θα σε βοηθήσουν και οι πολύ στενοί σου συνεργάτες. Απόφυγε σήμερα τις αποφάσεις που έχουν μεγάλη βαρύτητα. Βάλε ένα πρόγραμμα στα οικονομικά σου και μην το παραβιάσεις ό, τι κι αν γίνει. Τα έξοδα που έχεις είναι πολλά και ήδη σε αγχώνουν πολύ.

Τοξότης

Για να φτάσεις στους στόχους που έχεις θέσει, καλό θα ήταν να επαναφορτίσεις τις μπαταρίες σου, παίρνοντας κάποια απόσταση από τα συνηθισμένα σου άγχη. Αφού λοιπόν οι δυνάμεις σου ανασυνταχθούν, θα είσαι σε θέση να επανέλθεις δυναμικά στην ενεργό δράση και να λειτουργήσεις αποτελεσματικά. Στο εξής επιδίωξε να βρίσκεις περισσότερο χρόνο για εσένα και τις ανάγκες σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα προβλήματα που υπάρχουν σου χαλάνε τη διάθεση, αλλά ίσως να πρέπει να δεις και από την πλευρά του συντρόφου σου όσα συμβαίνουν στη σχέση σου και δεν σου αρέσουν. Κι αν ακόμη επικρατεί το απόλυτο κενό στην ερωτική σου ζωή, οι συνθήκες σήμερα ευνοούν τη γοητεία σου, η οποία συναρπάζει όσους σε συναναστρέφονται.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα έχεις σήμερα στιγμές έντασης και εκνευρισμού και πρέπει να συγκρατηθείς για να μην ακυρώσεις όσες προσπάθειες έχεις κάνει μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου πάντως πηγαίνουν λίγο καλύτερα και αν συνεχίσεις το πρόγραμμά σου θα δεις άμεσα μια μικρή βελτίωση.

Αιγόκερως
Αυτήν την Κυριακή, η ρομαντική σου διάθεση βρίσκεται στο απόγειο. Επανεξετάζεις την κρίση σου για ορισμένα πρόσωπα και καταστάσεις και αναθεωρείς την στάση σου απέναντί τους. Νιώθεις δυναμικός, ευδιάθετος και γεμάτος όρεξη για νέες περιπέτειες!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, καλό είναι να αποβάλλεις πρώτα την πίεση που έχεις στην δουλειά σου και μετά να επιστρέψεις στο σπίτι. Μην μεταφέρεις στη σχέση σου τα προβλήματά σου, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, να είσαι αισιόδοξος γιατί μπορεί να συναντήσεις τον έρωτα που θέλεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου φέρνουν στιγμές ικανοποίησης και ευνοούνται συνεργασίες και ξεκινήματα με ελπιδοφόρες προοπτικές. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή. Απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες καθώς και τις παράτολμες επενδύσεις.

Υδροχόος

Άκρως παραγωγική και αποτελεσματική αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα και αυτό θα βοηθήσει, με τους σωστούς χειρισμούς, να απαλλαγείς από παλιές υποθέσεις που αφορούν κυρίως το οικογενειακό σου περιβάλλον. Πρόσεξε μόνο να μην αφήσεις την πίεση να ξεπεράσει τα όρια αντοχής σου και μείνε συγκεντρωμένος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, είναι κατάλληλη μέρα για να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση σου και να καλύψεις ίσως την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Κι αν ακόμη η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, ο ερωτισμός σου θα έχει σήμερα τα αποτελέσματα που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα χρειαστεί σοβαρή αντιμετώπιση κάποιων δυσκολιών. Μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Είναι σημαντικό να αποφύγεις σήμερα τα ρίσκα και ειδικά στον οικονομικό τομέα όπου κινείσαι οριακά.

Ιχθείς

Σήμερα επιχείρησε να κάνεις πράγματα που θα σε ξεκουράσουν και θα σε χαλαρώσουν. Μην ξεχνάς ότι η καλή διάθεση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορείς να χειρίζεσαι σωστά ζητήματα πάσης φύσεως. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας είναι υπέρ σου. Εκμεταλλεύσου το!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ζητήματα μπορείς να περάσεις πολύ καλά αν ηρεμήσεις και αφήσεις πίσω σου τα άγχη που σου προκαλεί η δουλειά σου. Βγάλε όλη σου την ερωτική διάθεση γιατί η μέρα ευνοεί τις τρυφερές στιγμές με το έτερον σου ήμισυ. Εσύ που αναζητάς τον έρωτα και έχεις κάνει τώρα τελευταία μία νέα γνωριμία, κάνε κι εσύ κάποια κίνηση και θα έχεις αποτέλεσμα. Μην μένεις άπραγος, περιμένοντας τα πάντα από το άλλο πρόσωπο!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα σου γίνουν προτάσεις που χρειάζονται αρκετή σκέψη. Μη βιαστείς να απαντήσεις αλλά μην απορρίψεις και τίποτα. Συζήτησε με τους εμπειρότερους συναδέλφους σου και ακολούθησε την συμβουλή τους. Τα οικονομικά σου φέρουν λάθη του παρελθόντος. Διόρθωσε τα για να κινηθείς με ένα πρόγραμμα.

tlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα