Τα gadgets κινητών που χρειάζεσαι στην ξαπλώστρα

Η περίοδος που αναζητούμε μερικές στιγμές δροσιάς σε μια ξαπλώστρα πλάι στο κύμα έφτασε για τα καλά. Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι εξορμήσεις στην παραλία για βουτιές αποτελούν τμήμα της καθημερινής ρουτίνας μας. Εκτός από πετσέτα θαλάσσης, αντηλιακό και γυαλιά ηλίου για να απολαύσουμε μια βόλτα στην πλαζ θα χρειαστούμε σίγουρα και μερικά απαραίτητα gadgets για το κινητό μας τηλέφωνο. Πρόκειται για gadgets που θα μας προσφέρουν ασφάλεια και παράλληλα θα μας βοηθήσουν να διασκεδάσουμε ξέγνοιαστα. 

Ας δούμε ποια είναι λοιπόν τα αξεσουάρ κινητών που δεν πρέπει να απουσιάζουν από την καλοκαιρινή τσάντα μας! 

#1 – Power bank 
Αν σκοπεύετε να περάσετε μια ολόκληρη ημέρα σε κάποια πολυσύχναστη πλαζ και να απολαύσετε τις βουτιές σας τότε το power bank δεν πρέπει να απουσιάζει από τα λίστα με τα καλοκαιρινά gadgets που θα σας συντροφεύουν στην θάλασσα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα power bank με μεγάλη ισχύ, που σας προσφέρει γρήγορη φόρτιση ή ακόμη και κάποιο power bank που δίνει τη δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης περισσότερων συσκευών. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να απολαύσετε ξέγνοιαστα τις βουτιές σας με τους φίλους σας, φορτίζοντας όλοι τα κινητά σας την ίδια στιγμή. Τέτοιου είδους power bank, με μεγάλη ισχύ, μπορείτε να βρείτε στο etuo.gr και μάλιστα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. 

#2 – Ακουστικά 
Πολλοί λουόμενοι δεν το γνωρίζουν – ή δεν δίνουν τόση σημασία – ωστόσο στις παραλίες ισχύουν κανόνες. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που επιτρέπονται και συγκεκριμένα που απαγορεύονται. Οι κανόνες αυτοί άλλωστε μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε τις βουτιές μας χωρίς να μας ενοχλεί κανείς και φυσικά χωρίς να ενοχλούμε κανένα. Ανάμεσα σε αυτά που είναι καλό να εφαρμόζουμε σε μια παραλία είναι και το να μην ενοχλούμε όσους κάθονται σε κοντινή απόσταση. Αν θέλετε να απολαύσετε λίγη μουσική ή να παρακολουθήσετε αστεία βίντεο στο κινητό σας ή ακόμη και μία βίντεο κλήση στα social media, το να χρησιμοποιήσετε ακουστικά είναι κάτι παραπάνω από πρέπον και συνετό. Δεν πρέπει να λησμονούμε άλλωστε πως η παραλία δεν μας ανήκει και πως τη μοιραζόμαστε με άλλους λουόμενους. Τα ακουστικά είναι ένα ακόμη αξεσουάρ για smartphone που είναι καλό να έχουμε μαζί μας στη θάλασσα. 

#3 – Αδιάβροχη θήκη 
Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να προσέχουμε στη θάλασσα. Ο κίνδυνος πρόκλησης ενός ατυχήματος είναι μεγάλος, ενώ εξίσου πιθανό είναι να χάσουμε πολύτιμα αντικείμενα μας, όπως το πορτοφόλι ή το κινητό μας. Είναι πολύ λογικό συνεπώς να θέλουμε να νιώθουμε αλλά και να είμαστε πάντα 100% ασφαλείς, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μας μέσα στο νερό. Ένα gadget που μπορεί να μας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο είναι οι αδιάβροχες θήκες κινητών. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που μας επιτρέπει να μεταφέρουμε με ασφάλεια το κινητό μας τηλέφωνο μέσα στη θάλασσα, όσο απολαμβάνουμε τις βουτιές μας. Εάν μάλιστα επιλέξουμε μια θήκη που διαθέτει και επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους, μπορούμε παράλληλα να έχουμε μαζί μας τόσο τα χρήματα, τις κάρτες ή άλλα προσωπικά έγγραφά μας. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι το να επιλέξουμε σίγουρα μια θήκη με μεγάλη ανθεκτικότητα και η οποία να είναι πλήρως ασφαλής και πιστοποιημένη. Σε διαφορετική περίπτωση ελλοχεύει ο κίνδυνος να «πάρει» νερά, καταστρέφοντας όλα τα αντικείμενά μας και φυσικά το κινητό μας τηλέφωνο. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα