Δέκα σημάδια που δείχνουν ότι πήγε καλά το πρώτο ραντεβού

Δέκα σημάδια που δείχνουν ότι πήγε καλά το πρώτο ραντεβού

Το κεφάλαιο «πρώτο ραντεβού» μπορεί να μην έχει sos, αφού κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και κάθε άνθρωπος ξεχωριστός, ωστόσο υπάρχουν κάποιες σοβαρές ενδείξεις που φανερώνουν, αν στέφθηκε από επιτυχία και συνεπώς αν θα υπάρξει δεύτερο.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Πόσες φορές μετά από ένα πρώτο ραντεβού έχεις περάσει ώρα αμίλητη, προσπαθώντας να καταλάβεις πώς πήγε, σκεπτόμενη τι είπες εσύ και τι είπε εκείνος ή τι θα έπρεπε τελικά να είχες πει; Να απαντήσουμε εμείς για σένα; Αρκετές. Και είναι απόλυτα λογικό, διότι μετά από ένα ραντεβού με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει, έχεις αυτή τη γλυκιά αγωνία και την προσμονή για το επόμενο μήνυμα που θα στείλει ή την επόμενη κλήση που θα δεις στο κινητό σου.

Θέλοντας να σε γλιτώσουμε από πολύτιμο χρόνο, συγκεντρώσαμε τα 10 σημάδια που μαρτυρούν ότι το ραντεβού σου πήγε πολύ καλά. Πρόκειται για μικρά πράγματα, που όμως, αν τους δώσεις την αξία που τους αρμόζει, θα καταλάβεις ότι έχουν μεγάλη σημασία. Αν, λοιπόν, οι παρακάτω προτάσεις είναι γνώριμες για εσένα, τότε έχεις κάθε λόγο να χαμογελάς, γιατί το επόμενο ραντεβού σας βρίσκεται προ των πυλών.

10 σημάδια που δείχνουν ότι το πρώτο ραντεβού στέφθηκε από επιτυχία

1.Η συζήτηση κυλάει ομαλά χωρίς να υπάρχει αμηχανία και μεγάλες παύσεις. Αν αυτό συνέβη στο ραντεβού σου, τότε είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Είναι σημαντικό να χαρήκατε αμφότεροι τη συζήτηση και να ακούσατε με προσοχή ο ένας για τη ζωή του άλλου, διότι σημαίνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον.

2.Δεν χρειάστηκε να προσποιείσαι ότι είσαι κάποια άλλη. Το να βγαίνεις ραντεβού και να “αναγκάζεσαι” να υποκριθείς ότι είσαι κάτι άλλο από αυτό που είσαι, είτε από φόβο είτε από ανασφάλεια, είναι λάθος. Αν, λοιπόν, σε αυτό το ραντεβού ένιωσες ότι ήσουν ο εαυτός σου, μπράβο γιατί είσαι υπέροχη και είναι κρίμα να κρύβεις την προσωπικότητά σου.

3.Έψαχνε τρόπους να συνεχίσει τη συζήτηση. Καταλαβαίνεις πως όταν κάποιος θέλει να δώσει συνέχεια σε μια κουβέντα δεν έχει να κάνει τόσο με το θέμα όσο με το ότι θέλει να συνεχίσει να σου μιλάει.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα