4 ξεκάθαρα σημάδια ότι πρέπει να χωρίσεις

4 ξεκάθαρα σημάδια ότι πρέπει να χωρίσεις

Σε κανέναν δεν αρέσει να χωρίζει. Είναι στενάχωρο, άβολο αν εσύ ξεκινάς την κουβέντα και ξέρεις ότι η απέναντι πλευρά δεν έχει καμία τέτοια πρόθεση, και ιδανικά, καμία σχέση δεν θα τελείωνε ποτέ. Ωστόσο, το να μένεις με έναν άνθρωπο μόνο και μόνο επειδή δεν θέλεις να κοιμάσαι μόνος τα βράδια, είναι κακό και για τους δύο.

Παρακάτω, θα δεις 4 σημάδια πως ήρθε η ώρα να χωρίσεις. Δεν αξίζει να μένεις σε καταστάσεις που σ φθείρουν, θα το λέμε ξανά και ξανά.

Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη

Η ζήλεια είναι κακό πράγμα. Δεν θα αναφερθούμε σ’ εκείνη που βρίσκεται στα όρια του φυσιολογικού, αν και ούτε εκείνη θα έπρεπε να υπάρχει, αλλά σε αυτήν που σε τρώει, σου γεννά μία ανεξήγητη κτητικότητα και βγάζει προς τα έξω τον χειρότερο εαυτό σου.

Τσακώνεστε διαρκώς

Οι καθημερινοί καυγάδες δεν είναι φυσιολογικοί. Δεν είναι φυσιολογικό, επίσης, να έχεις διαρκώς νεύρα, να μιλάτε άσχημα ο ένας στον άλλο και να συνεχίζετε την ημέρα χωρίς να το συζητάτε, σαν να μη συνέβη τίποτα. Αν οι διαφορές δεν λύνονται, η σχέση παύει να είναι υγιής.

Δεν συνδέεστε συναισθηματικά

Αν αδιαφορείτε ο ένας για τα συναισθήματα του άλλου και απομονώνεστε, δεν είστε σύντροφοι αλλά συγκάτοικοι. Είναι σημαντικό να ικανοποιείτε ο ένας τις συναισθηματικές ανάγκες του άλλου, να αισθάνεστε κι οι δύο ξεχωριστοί και να μην νιώθει κανείς μόνος.

Δεν έχετε κοινούς στόχους ζωής

Το να θέλει ο ένας οικογένεια κι ο άλλος όχι, είναι dealbreaker. Dealbreaker είναι, επίσης, το να θέλει ο ένας να μείνει εκεί που είναι κι ο άλλος να ζήσει νομαδικά, χωρίς καμία διάθεση να εγκατασταθεί κάπου μόνιμα. Όσο κι αν αγαπιέστε, κανένας συμβιβασμός θα είναι αρκετός, εκτός κι αν ο ένας από τους δύο βάλει τα όνειρά του στην άκρη, πράγμα τοξικό.

jenny.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα