Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι σε έχει ερωτευτεί

Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι σε έχει ερωτευτεί

Η μέρα των ερωτευμένων, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και εσύ περιμένεις πώς και πώς να δεις αν έξω από την πόρτα σου θα φτάσει μία ανθοδέσμη, ένα γράμμα ή μία σοκολάτα από τον τύπο που βγαίνεις όλο αυτό τον καιρό ή από την σχέση σου.

Αντί όμως να περιμένεις την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, προκειμένου να σου εξομολογηθεί τον έρωτά του, μπορείς να το καταλάβεις από μόνη σου, μέσα από συγκεκριμένα σημάδια. Όλοι βέβαια είμαστε διαφορετικοί και ο καθένας μπορεί να εκφράζει τον έρωτά του αρκετά διαφορετικά. Υπάρχουν όμως κάποια σημάδια, που μπορεί να θες να προσέξεις στη συμπεριφορά του. Σημάδια που δείχνουν ότι σε έχει ερωτευτεί.

Είναι σταθερός
Ένας άνδρας που είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σου, διατηρεί μία σταθερή επικοινωνία. Όσο δουλειά και να έχει, θα επικοινωνήσει μαζί σου είτε μέσω μηνυμάτων, είτε μέσω τηλεφώνου. Έχει στο μυαλό του και σου προτείνει το επόμενο ραντεβού σας. Δεν σε έχει στο περίμενε και δεν σε κάνει να αμφιβάλλεις για τα συναισθήματα του, γιατί απλά δεν θέλει να ρισκάρει να σε χάσει.

Σε κάνει να γελάς
Προσπαθεί να σε κάνει να γελάς. Χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο και χωρίς να έχει κάτι να κερδίσει, πέρα από το πλατύ σου χαμόγελο.

Σε έχει ερωτευτεί αν δεν φοβάται να είναι ευάλωτος μαζί σου
Όταν είναι ερωτευμένος μαζί σου, θέλει να ανοιχτεί συναισθηματικά απέναντί σου. Δεν θέλει να αμύνεται και επιδιώκει μία πιο βαθιά, ουσιαστική και συναισθηματική σχέση μαζί σου. Θα συζητήσει μαζί σου τα πάντα, γιατί απλά σε θέλει στην ζωή του και θέλει να τον αποδεχτείς και εσύ.

Δείχνει ουσιαστικό ενδιαφέρον για’ σένα
Και δεν εννοούμε με τον creepy τρόπο, αλλά με πραγματικό ενδιαφέρον. Όταν μιλάς θα σε ακούει προσεκτικά και δεν θα σε αγνοεί. Θα θυμάται όσες ιστορίες του λες και πράγματα που σ’ αρέσουν και που δεν σ’ αρέσουν όπως, το αγαπημένο σου χρώμα, φαγητό, μουσική που ακούς κτλπ. Ποτέ δεν θα βαριέται να μαθαίνει πράγματα για σένα.

Θέλει να γνωρίσει τα άτομα που αγαπάς
Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημάδια που δείχνουν ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου. Όπως θέλει να γνωρίσεις τον κύκλο του, έτσι και εκείνος θα θέλει να γνωρίσει τον δικό σου. Από τους παιδικούς σου φίλους μέχρι και τους γονείς σου. Νοιάζεται για σένα και θέλει να ενταχθεί και εκείνος ανάμεσα στα αγαπημένα σου άτομα. 

πηγή: ladylike.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα