Πόσο κρατά τελικά η φάση που στάζεις μέλι σε μια σχέση;

Πόσο κρατά τελικά η φάση που στάζεις μέλι σε μια σχέση;

Η απάντηση δεν είναι σίγουρα αυτό που περίμενες να διαβάσεις.

Ας είμαστε ειλικρινείς κορίτσια! Όλες έχουμε περάσει από το στάδιο όπου ο σύντροφός μας είναι φαινομενικά τέλειος και όλα μαζί του μοιάζουν συναρπαστικά.

Στην αρχή της γνωριμίας σας είναι πολύ πιθανό να μπεις στο δικό σου ροζ συννεφάκι, νομίζοντας πως όλα από δω και στο εξής θα είναι ονειρικά. Sorry αλλά κάπου εδώ οφείλω να σε προσγειώσω.

Ο «μήνας του μέλιτος»

Όχι, δεν εννοώ το ταξίδι μετά τον γάμο (μην προτρέχεις!) αλλά το πρώτο διάστημα του dating με το νέο σου φλερτ. Παραδέξου το! Ο ενθουσιασμός σου βρίσκεται στα ύψη και το μόνο που θες καθημερινά είναι να βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου. Με λίγα λόγια, αναφέρομαι στην εποχή όπου νιώθεις ότι τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον έρωτά σας. Πεταλούδες στο στομάχι, άγχος και χαρά σε συνοδεύουν κάθε φορά που τον αντικρίζεις.

Πόσο κρατά τελικά η φάση που «στάζεις μέλι» σε μια σχέση- Η απάντηση που ψάχνεις

Κάθε περίπτωση είναι εντελώς διαφορετική. Η σχέση ανάμεσά σας οφείλει να είναι ξεχωριστή και καλό θα ήταν να μην τον συγκρίνεις με το αγόρι της κολλητής, της ξαδέρφης κ.ο.κ. Προφανώς δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση στο ερώτημα όμως συνήθως η φάση του απόλυτου έρωτα διαρκεί τους πρώτους μήνες έως έναν χρόνο.

Μεγάλο ρόλο παίζει επίσης το χρονικό διάστημα που περνάτε μαζί. Πολλά ζευγάρια ξενερώνουν στον πρώτο μεγάλο καυγά και συχνά η «φούσκα» στην οποία βρισκόσουν αρχίζει να καταρρέει.

Πηγή: queen.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα