Αυτά είναι τα χειρότερα λάθη που κάνουμε σε μια σχέση

Αυτά είναι τα χειρότερα λάθη που κάνουμε σε μια σχέση

Όλοι κάνουμε λάθη σε μια σχέση και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Ωστόσο σύμφωνα με το faysbook.gr, υπάρχουν κάποια αθώα λάθη και κάποια λάθη που καλό θα ήταν να μειωθούν, να εξαφανιστούν, να αντικατασταθούν με άλλες πιο υγιείς συνήθειες.

Ποια είναι αυτά;

Λάθος #1: Πέφτεις με τα μούτρα στη σχέση από πολύ πολύ νωρίς
Κάνε λίγη υπομονή και περίμενε πρώτα να γνωρίσεις καλά τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Πέφτοντας με τα μούτρα δεν γνωρίζεις σε βάθος τον σύντροφό σου αλλά μένεις μόνο στις επιφανειακές αρετές του.

Λάθος #2: Αποκαλύπτεις τα συναισθήματά σου πολύ σύντομα
Δεν υπάρχει κάτι κακό στο να πεις στον άνθρωπό σου ότι τον αγαπάς, αλλά ακόμα και αν το νιώσεις από την πρώτη εβδομάδα περίμενε να περάσουν μερικοί μήνες για να βεβαιωθείς για το αν ταιριάζετε ακόμα και αν εσένα σου φαίνονται όλα ιδανικά από τώρα.

Λάθος #3: Του στέλνεις μηνύματα όλη μέρα
Σίγουρα το 2021 είναι μια χρονιά που η τεχνολογία είναι στο απόγειό της και σίγουρα αν είσαι ερωτευμένη δεν θα μπορείς να συγκρατηθείς και να μην στείλεις μηνύματα στον καλό σου αλλά προσπάθησε να αντέξεις λίγο παραπάνω και να μην το παρακάνεις με τα τηλέφωνα και τα sms.

Λάθος #4: Κάνεις σeξ από την πρώτη εβδομάδα
Σύμφωνα με τους ειδικούς είναι προτιμότερο να περιμένεις να γνωρίσεις τον σύντροφό σου λίγο καλύτερα πριν πέσεις με τα μούτρα στο σεξ. Το σεξ μπορεί να περιπλέξει πολύ γρήγορα τη σχέση σας με έναν τρόπο που δεν θα σας βοηθήσει εποικοδομητικά.

Λάθος #5: Κάνεις ερωτήσεις που είναι αδιάκριτες
Το να μάθεις από την πρώτη μέρα της γνωριμίας σας πόσα λεφτά παίρνει και ποια είναι τα έσοδα και οι αποταμιεύσεις του είναι big big φάουλ. Μάθε πρώτα που δουλεύει και άφησε αυτές τις ερωτήσεις για αργότερα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα