Τα 10 πράγματα που σιχαίνονται σε μια σχέση οι άντρες…όσο μεγαλώνουν

Τα 10 πράγματα που σιχαίνονται σε μια σχέση οι άντρες…όσο μεγαλώνουν

Μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα απέδειξε ποια είναι τα 10 πράγματα που απεχθάνονται οι άντρες στις σχέσεις τους όσο μεγαλώνουν. Κάποια από αυτά μας άφησαν άναυδες και δεν τα περιμέναμε και κάποια όχι. Δες παρακάτω ολόκληρη τη λίστα!

1. Έλλειψη ρομαντικής αγάπης

Όσο και να το παίζουν σκληροί κατά βάθος όλοι θέλουν μια γυναίκα που να τους αγαπάει πολύ και με τον πιο γλυκό και όμορφο τρόπο.

2. Ανωριμότητα

Μπορεί στα 20 και στα 30 να μην δίνουν σημασία σε αυτό το χαρακτηριστικό αλλά όσο μεγαλώνουν όλο και περισσότερο τους ενοχλεί.

3. Έλλειψη εξυπνάδας

Αυτό που λένε πως πίσω από έναν πετυχημένο άντρα βρίσκεται μια πανέξυπνη γυναίκα είναι γεγονός και είναι κάτι που πολλοί άντρες αποζητούν.

4. Έλλειψη περιπέτειας

Κανένας άντρας δεν θέλει μια γυναίκα που να κάθεται στον καναπέ και να βλέπει τηλεόραση από το πρωί ως το βράδυ.

5. Ναρκισσισμός

Είναι άλλο να έχεις προσωπικότητα και άλλο να είσαι εγωκεντρικό άτομο. Το ένα λειτουργεί θετικά στους γύρω σου και τους εμπνέει και το άλλο τους αποτρέπει από το να είναι κοντά σου.

6. Έλλειψη φιλοδοξιών

Ακόμα ένα χαρακτηριστικό που ψάχνουν οι άντρες όσο μεγαλώνουν σε μια γυναίκα! Πάντα θέλουν στο πλευρό τους κάποια γυναίκα που να έχει φιλοδοξίες και στόχους.

7. Έλλειψη προσωπικής υγιεινής

Είναι σημαντικό για εσένα αλλά και για τη σχέση σου να προσέχεις την εμφάνισή σου και ακόμα πιο σημαντικό να μοσχομυρίζεις πάντα και να προσέχεις την υγιεινή σου.

8. Έλλειψη σεξουαλικών ικανοτήτων

Ακόμα και αν δεν είσαι το μεγαλύτερο ταλέντο στο σεξ να ξέρεις πως μπορείς να γίνεις αρκεί να το θες και αρκεί να το προσπαθήσετε μαζί.

9. Αυστηρή τοποθέτηση σε θέματα θρησκείας

Μπορεί εκείνος να θέλει να πιστεύεις, μπορεί και όχι. Εσύ κάνε ό,τι καταλαβαίνεις αλλά καλό θα ήταν να μην τον κάνεις να πιστέψει και αυτός με το ζόρι αν δεν το θέλει.

10. Ρατσιστικές αντιλήψεις

Όσο μεγαλώνει ένας άνθρωπος τόσο καλύτερα καταλαβαίνει πόσο λάθος είναι να υπάρχουν ρατσιστικές αντιλήψεις.

Πηγή: faysbook.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα