Ελεύθερη Ώρα για τους εμπρηστές Iron Maiden – Το λένε τα γεγονότα, όχι εμείς

Ελεύθερη Ώρα για τους εμπρηστές Iron Maiden – Το λένε τα γεγονότα, όχι εμείς

Μετά το επικό, viral πρωτοσέλιδο που έριχνε τις ευθύνες για τη φωτιά στην Πεντέλη στους Iron Maiden, η Ελεύθερη Ώρα επανήλθε και επιμένει… 

Σε νέο «χτύπημα» στο σημερινό πρωτοσέλιδο η εφημερίδα δημοσιεύει το εξώφυλλο του album των Iron Maiden Purgatory και αναρωτιέται: «Αν δεν είναι αυτό σατανισμός, τότε τί είναι;»

Παράλληλα αναφέρει ότι «Θα μας βρίσκουν σταθερά απέναντι στην μύηση, στο κακό και στο σκότος» ενώ κάνει λόγο για… «μέταλ φράξια» (sic) της κυβέρνησης που επισκέφτηκε τα καμένα της Πεντέλης!

«Το λένε τα γεγονότα, όχι εμείς»
   
Η εφημερίδα στις μέσα σελίδες αναφέρεται και στους στίχους του συγκροτήματος:

«Δεν τους λες και χριστιανικούς. Πολλά μπορούν να ειπωθούν για την ερμηνεία. Εμείς διαβάζουμε απλώς κάποιους από τους στίχους και τους παραθέτουμε». Παράλληλα αναφέρει: «Διότι, είναι αναμφισβήτητο γεγονός πως την έλευση του μουσικού συγκροτήματος στην Αθήνα ακολουθούν καταστροφές μεγάλης κλίμακας. Το λένε τα γεγονότα, όχι εμείς».

Από την εφημερίδα δεν λείπει και η αναφορά στο τραγούδι Number Of The Beast, ενώ τονίζεται πως «Όπου οι άνθρωποι διώχνουν το Θεό, έρχεται ο σατανάς και ανοίγουν χίλιες πληγές. Έτσι θα ερμήνευαν οι Άγιοι Πατέρες τα φαινόμενα. Άλλωστε, τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Πόση καταστροφή όμως θα ζήσουμε ακόμα ώστε να ακολουθήσουμε τον δρόμο της αρετής; Για πόσο ακόμα θα κυριαρχεί η αναίδεια; Για πόσο ακόμα θα δίνουμε δικαιώματα στον σατανά, επιτρέποντάς του να χειραγωγεί τα πάντα; Δεν βλέπουμε γύρω μας την καταστροφή και την απόγνωση; Δεν βλέπουμε τι μέλλει γενέσθαι αν συνεχίσουμε έτσι; Να ξεκαθαρίσουμε εδώ ότι θα ήταν λάθος να χαριστεί η ροκ μουσική με την οποία πολλοί μεγάλωσαν, στους κάθε λογής επικίνδυνους, που χρησιμοποιούν την αγάπη των νέων για τη μουσική, για να περάσουν τα πολύ σκοτεινά τους μηνύματα».

Δικηγόρος της Ελεύθερης Ώρας: Επαληθεύτηκε η πρόβλεψη…
Την ίδια ώρα, ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, δικηγόρος της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» φιλοξενήθηκε στον αέρα του Metropolis 95.5 υποστήριξε ότι… «επαληθεύτηκε πρόβλεψη αναγνώστη» για αυτό και δημοσιεύτηκε το εξώφυλλο…

«Θα μιλήσω ως δικηγόρος της εφημερίδας. Πριν ακόμα από ξεσπάσει η πυρκαγιά, ένας αναγνώστης έστειλε email στην εφημερίδα, “προφητεύοντας” ότι κάτι κακό θα συμβεί μετά την συναυλία των Iron Maiden, βασιζόμενος στο γεγονός πως το 2018 στην προηγούμενη συναυλία τους στην Ελλάδα, ακολούθησε αμέσως μετά η τραγωδία στο Μάτι σε συνδυασμό με το σατανικό και αντιχριστιανικό -κατά τους επικριτές τους- ύφος της μπάντας, το οποίο φαίνεται ακόμα και από τον τρόπο που τελείωσαν την συναυλία επιρρίπτοντας τον χριστιανικό σταυρό. Ο αναγνώστης αναρωτήθηκε τι θα επακολουθήσει μετά την φετινή συναυλία τους. Και ξέσπασε η πυρκαγιά αμέσως μετά. Επομένως επαληθεύτηκε η πρόβλεψη, εξού και δημοσιεύτηκε το άρθρο και το πρωτοσέλιδο», είπε αρχικά.

Όσο για το πως οι Iron Maiden «έφεραν» την πυρκαγιά, απάντησε: «Εγώ το ερμηνεύω ότι μέσω συμβολισμών που κάναν με τα δύο δάχτυλα έγινε μια επιρροή αρνητικής ενέργειας, μιας επίκλησης των σατανόμορφων προσωπείων με αποτέλεσμα κατά «σατανική» σύμπτωση να γίνονται φέτος τα ίδια που έγιναν στο Μάτι. 2018 Iron Maiden Μάτι- 2022 Iron Maiden Πεντέλη».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα