Αυτά είναι τα πιο παράξενα πράγματα που πετάνε οι άνθρωποι στην τουαλέτα

Μια εταιρεία ύδρευσης και αποχέτευσης στη Μεγάλη Βρετανία αποκάλυψε τα πέντε πιο περίεργα πράγματα που οι άνθρωποι ρίχνουν την τουαλέτα τους.

Η South West Water μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok σχετικά με τις παράξενες συνήθειες των κατοίκων που ζουν στο Έξετερ του Ντέβον και οι οποίοι έχουν τάση να ρίχνουν πράγματα στις τουαλέτες τους. Από σεντόνια μέχρι… χαρτονομίσματα!

Τα 5 πιο περίεργα πράγματα που οι άνθρωποι πετούν στην τουαλέτα στο Έξετερ είναι λοιπόν:

Τεχνητές οδοντοστοιχίες (μασέλες)
Σεντόνια
Γυαλιά
Εσώρουχα
Χρήματα
Και αν το να καταλήγουν χαρτονομίσματα στην αποχέτευση μοιάζει μυστήριο, είναι ακόμα πιο παράξενο το πλήθος των τεχνητών οδοντοστοιχιών που βρίσκουν στην South West Water. Από την άλλη, σε πολλούς πάει το μυαλό, γιατί ορισμένοι θέλουν (και πρέπει) να ξεφορτωθούν τα εσώρουχά τους.

@southwestwater

The 5 Weirdest Things People Flush Down the Toilet in Launceston#wastewater ##southwestwater ##unblock ##southwest ##wastewatertreatment ##unblocktober

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Πολλοί χρήστες του ΤικΤοκ βρήκαν τη λίστα ξεκαρδιστική. Υπήρχε όμως ένα πράγμα που τους φάνηκε πολύ περίεργο:«Γιατί να θες να ρίξεις τα σεντόνια στην τουαλέτα; Και πως στο καλό γίνεται αυτό; Πόσες φορές χρειάστηκε να πατήσουν το καζανάκι;».

Κάποιος χρήστης έβαλε ακόμα ένα αντικείμενο στη λίστα, καθώς όπως είπε, «ο αδερφός μου δουλεύει σε εταιρεία ύδρευσης και βρίσκουν τόνους κάλτσες». Η South West Water μάλιστα του απάντησε και έγραψε: «Ναι, έχουμε και πολλές κάλτσες».

Αφού ξεκίνησε το «παιχνίδι» με τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις, κάποιος ρώτησε την South West Water: «Ποιο είναι το πιο ακριβό πράγμα που έχετε βρει;» και η απάντηση ήταν: «Γυαλιά ηλίου Ray Ban».

Άλλος χρήστης με εργασιακή εμπειρία στον κλάδο προσέθεσε «τους τελευταίους 4 μήνες έχω δει με τα μάτια μου παπούτσια, αναπτήρες, πλάκες από σαπούνι και σακούλες πλύσεων».

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα