Luwak coffee από περιττώματα γάτας μόνο με 150 ευρώ το φλυτζάνι τώρα και στη Μύκονο

Luwak coffee από περιττώματα γάτας μόνο με 150 ευρώ το φλυτζάνι τώρα και στη Μύκονο

Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες της Μυκόνου, όλα είναι θέμα επιλογής και πορτοφολιού, με έναν καφέ στη Μύκονο να ξεκινάει από 1,5 ευρώ και ανεβαίνει η τιμή του ανάλογα με την τοποθεσία, το κατάστημα και το σέρβις.

Η τιμή του καφέ στην Μύκονο ξεκινάει στο 1,5 ευρώ για take away, στα 4 ευρώ και άνω στη Μικρή Βενετία, ανεβαίνει στα 6,5 ευρώ στον Ορνό και καταλήγει στην εξωφρενική τιμή των 150 ευρώ στον Πλατύ Γιαλό.

Ο πιο ακριβός καφές στη Μύκονο κοστίζει 150 ευρώ το φλιτζάνι, είναι από περιττώματα γάτας, έρχεται σε χρυσό ποτήρι 24 καρατίων και σερβίρεται στον Πλατύ Γιαλό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Mega, «Live News», ο  πιο ακριβός καφές στη Μύκονο κοστίζει 150 ευρώ το φλιτζάνι, είναι από περιττώματα γάτας και σερβίρεται με φύλλα χρυσού σε μαγαζί στον Πλατύ Γιαλό.

Ο συγκεκριμένος καφές ονομάζεται «Λουάκ» και η τιμή του οφείλεται στην σπανιότητά του και στον τρόπο συγκομιδής του.

Το σερβίρισμά του γίνεται σε πορσελάνινα και χρυσά σερβίτσια και είναι στις πρώτες επιλογές των πλούσιων επισκεπτών της Μυκόνου. 

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ανέφερε στο «Live News»: «Στην επιχείρησή μας θα βρείτε τον σπανιότερο καφέ στον κόσμο και παράλληλα τον ακριβότερο. Είναι ο Luwak coffee, μαζεύεται στην Βραζιλία και είναι από περιττώματα γάτας. Σερβίρεται σε φλιτζάνι το οποίο είναι φτιαγμένο από λευκόχρυσο και παρασκευάζεται πριν σερβιριστεί σε ποτήρι από 24 καράτια, ολόχρυσο. Στην Ευρώπη πωλείται μόνο στο Harrods στο Λονδίνο και το δεύτερο μαγαζί που το έχουμε, εδώ ευρωπαϊκά είμαστε εμείς. Έλληνας πελάτης δεν έχει δοκιμάσει ακόμα αυτό τον καφέ». 

Το συγκεκριμένο μαγαζί απευθύνεται σε πλούσιους μεγιστάνες από παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με τα πιο σπάνια είδη φαγητού και ροφημάτων. Μάλιστα Ρώσος εκατομμυριούχος πλήρωσε για ένα γεύμα 48.000 ευρώ και άφησε φιλοδώρημα 7.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα