Εκλογές 2019: Αυτός είναι ο ψηλότερος υποψήφιος. Πιάστηκε η ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ

Εκλογές 2019: Αυτός είναι ο ψηλότερος υποψήφιος. Πιάστηκε η ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ

Βλέπει τον κόσμο από τα 2,24 μέτρα και αντιμετωπίζει δυσκολίες στην καθημερινότητά του. Στις εκλογές 2019 θα είναι υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη...

Ονομάζεται Γιάννης Παπαδημητρίου και είναι με διαφορά ο ψηλότερος υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Βλέπει τον κόσμο από τα 2,24 και κατεβαίνει στην εκλογική μάχη στη Θεσσαλονίκη, με στόχο να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος, με την παράταξη του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο κύριος Παπαδημητρίου φοράει 57 νούμερο παπούτσι και ψωνίζει ρούχα από ειδικό κατάστημα. Με καταγωγή από τη Θεσσαλία, ζούσε τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά του, στο Μόναχο της Γερμανίας, όπου διατηρεί επιχειρήσεις.

Η πρόταση που του έγινε για να κατέβει στις εκλογές τον «συγκίνησε» και είπε το ναι στον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Όπως μπορεί εύκολα να φανταστεί κανείς, κάθε του εμφάνιση στους δρόμους της πόλης, κεντρίζει τα βλέμματα.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου είναι ένας από τους ψηλότερους Έλληνες και κάνει όσους τον πλησιάζουν να αισθάνονται… νάνοι. Αυτό συνέβη και με την ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Ελένη Ιατρού, που ήταν αναγκασμένη να κοιτάει ψηλά και να τεντώνει το χέρι της, για να φτάσει το μικρόφωνο στο στόμα του καλεσμένου της.

Όπως είπε ο ίδιος, έχει τύχει να αισθανθεί και ο ίδιος ως… μικρό παιδάκι. Αυτό συνέβη στη Γαλλία, όταν συναντήθηκε με έναν άντρα που είχε ύψος 2,46!

Όσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του; Είπε πως το μεγαλύτερο σχετίζεται με τα μπάνια των σπιτιών που βλέπει…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα