Aγόρασε ένα στολίδι από παλιατζίδικο, χωρίς να ξέρει τι έκρυβε μέσα του

Aγόρασε ένα στολίδι από παλιατζίδικο, χωρίς να ξέρει τι έκρυβε μέσα του

Το να αγοράζεις παλιά αντικείμενα είναι σχεδόν εθιστικό όταν το ξεκινήσεις. Κουβαλούν ιστορίες και παλιά αισθητική, ενώ το να ψάχνεις ανάμεσα σε παλιά πράγματα είναι σχεδόν σαν παιχνίδι θησαυρού!

Κάποια μπορεί να έχουν αχρηστευτεί, ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, ορισμένα χρησιμοποιημένα αντικείμενα εξακολουθούν να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής!

Η ιστορία τους είναι μοναδική, αλλά μερικές φορές παραμένει ανέγγιχτη. Όταν η Priscilla Bailey ξόδεψε 2,99 δολάρια για ένα στολίδι σε ένα παλιατζίδικο, δεν είχε ιδέα ότι υπήρξε μια έκπληξη που την περιμένει.

Το στολίδι κρέμεται στην κουζίνα της και λαμπυρίζει κάθε φορά που το χτυπάει ο ήλιος! Είναι ένα όμορφο έργο τέχνης, εξήγησε. Όμως, μια μέρα, κάτι της τράβηξε την προσοχή..

Η Priscilla ανακάλυψε ότι το στολίδι δεν είναι κομμάτι απλής διακόσμησης. Όταν το κοίταξε πιο προσεκτικά, υποψιάστηκε ότι υπάρχει κάτι μέσα του! Οταν έφερε τον φακό και τον πλησίασε στο στολίδι, είδε δύο μικρές κηλίδες. Ανοίγοντάς το διαπίστωσε πως είχε μέσα στάχτη και γυρνώντας το στο μαγαζί διαπίστωσε πως το στολίδι είχε μέσα του τη στάχτη κάποιου ατόμου που αποτεφρώθηκε! Έκτοτε ψάχνει να βρει σε ποιον ανήκει!

 

e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα