Γρηγόρης Γκουντάρας: Διέρρηξαν το σπίτι του μέρα μεσημέρι - Τί δήλωσε ο ίδιος

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 412 άτομα
Γρηγόρης Γκουντάρας: Διέρρηξαν το σπίτι του μέρα μεσημέρι - Τί δήλωσε ο ίδιος

Θύμα διάρρηξης μέρα -μεσημέρι στο σπίτι του στο Λαγονήσι έπεσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο παρουσιαστής δημοσίευσε βίντεο που δείχνει την ανάστατη κρεβατοκάμαρα που άφησαν πίσω τους οι διαρρήκτες, λέγοντας μάλιστα με τρεμάμενη φωνή πως πήραν τους κουμπαράδες των παιδιών του.

Γρηγόρης Γκουντάρας: Τι καταλάβατε; Πήρατε τους κουμπαράδες των παιδιών
Και τι καταλάβατε ρε καθίκια; Τι καταλάβατε ρε τομάρια; Τι καταλάβατε; Για πείτε μου… Πήρατε τους κουμπαράδες των παιδιών, ρε καθίκια; Στις μιάμιση το μεσημέρι, σκουπίδια… Τους κουμπαράδες των παιδιών μου ρε; Τομάρια, ε τομάρια και το ρολόι που μου έκανε δώρο ο πατέρας μου ρε σκουπίδια, ακούγεται να λέει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Στη λεζάντα του βίντεο, έγραψε: Δυστυχώς, δυστυχώς, δυστυχώς, κάποια καλόπαιδα μέρα μεσημέρι στην καρδιά του Λαγονησίου μπήκαν, λεηλάτησαν, βίασαν το σπίτι, την ψυχή και την οικογένεια μας… Δεν έχω λόγια….

iefimerida

Διαβάστε ακόμα: Δήμητρα Κατσαφάδου: «Η υγεία και το νόημα της ζωής είναι ανώτερα από τα χρήματα»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα