Klavdia: Οι γονείς μου ήρθαν από την πρώην Σοβιετική Ένωση το ’91, δυσκολεύτηκαν πολύ να χτίσουν τη ζωή τους εδώ

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 382 άτομα
Klavdia: Οι γονείς μου ήρθαν από την πρώην Σοβιετική Ένωση το ’91, δυσκολεύτηκαν πολύ να χτίσουν τη ζωή τους εδώ

Για την ποντιακή καταγωγή της αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειά της ερχόμενη από την πρώην Σοβιετική Ένωση στην Ελλάδα μίλησε η Klavdia. Η εκπρόσωπος της χώρας μας στη φετινή Eurovision, μετά την 6η θέση και τα διθυραμβικά σχόλια για την συγκινητική της εμφάνιση, μίλησε στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και τη Σάσα Σταμάτη.

«Η οικογένειά μου είναι ποντιακής καταγωγής. Ήρθαν από την πρώην Σοβιετική Ένωση το 1991. Δυσκολεύτηκαν πολύ να χτίσουν τη ζωή τους εδώ, δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά. Από αυτούς πήρα το παράδειγμα και έμαθα να δουλεύω σκληρά και να μην το βάζω κάτω για να επιτυγχάνω τους στόχους μου. Η μητέρα μου ήταν εκείνη που αντιλήφθηκε πρώτη το χάρισμα της φωνής μου και από τη γιαγιά Κλαυδία έχω πάρει την αγάπη για την παράδοση», περιγράφει η Klavdia.

«Η γιαγιά μου, το όνομα της οποίας έχω πάρει, είναι ένας από τους σπουδαιότερους ανθρώπους της ζωής μου, όπως και όλη μου η οικογένεια.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ourlife.gr

Διαβάστε ακόμα: Η Ελλάδα αποχαιρετά τον Διονύση Σαββόπουλο – Λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα