Δημήτρης Κόκοτας: Προβληματισμός για την υγεία του – Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Παγώνη

Δημήτρης Κόκοτας: Προβληματισμός για την υγεία του – Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Παγώνη

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», καθώς εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τις συνέπειες από το σοβαρό έμφραγμα που υπέστη πριν από έξι μήνες κατά τη διάρκεια των προβών για το “J2US”.

Παρά τη σταθερότητα της κατάστασής του, η πορεία της αποκατάστασής του είναι μακρά, όπως ανέφερε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, τονίζοντας ότι η ιατρική ομάδα συνεχίζει να τον υποστηρίζει, με την ελπίδα πως η νεαρή ηλικία του θα συμβάλει στην ανάρρωσή του.

Η πορεία της υγείας του

Παρά τις δυσκολίες, υπάρχουν σημάδια ελπίδας. Σύμφωνα με την ιατρική ομάδα, ο Δημήτρης παρουσιάζει μικρές βελτιώσεις, με το δεξί του πόδι να αρχίζει να κινείται. Η αποθεραπεία του, όμως, αναμένεται να είναι μακροχρόνια και απαιτεί υπομονή και επιμονή από την οικογένεια και την ιατρική ομάδα​.

Διαβάστε τη συνέχεια στο: ourlife.gr

Διαβάστε ακόμα

Δείτε ακόμα