Χρήστος Μάστορας: «Βούρκωσαν οι μουσικοί στο στούντιο όταν άρχισε να τραγουδά» - Το πρώτο teaser της ταινίας «Υπάρχω»

Χρήστος Μάστορας: «Βούρκωσαν οι μουσικοί στο στούντιο όταν άρχισε να τραγουδά» - Το πρώτο teaser της ταινίας «Υπάρχω»

Ο Χρήστος Μάστορας έχει μεταμορφωθεί ως Στέλιος Καζαντζίδης για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία «Υπάρχω». Το σενάριο αφορά στη ζωή του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή και τα τραγούδια του, ενώ πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον προσεχή Δεκέμβριο.

Το πρώτο teaser της ταινίας «Υπάρχω» κυκλοφόρησε το Σάββατο 6/7 και ο Χρήστος Μάστορας το δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας: «Και θα υπάρχω στα τραγούδια που θ´ακούς. «Υπάρχω». Σκηνοθεσία Γιώργος Τσεμπερόπουλος. Σενάριο Κατερίνα Μπέη. Τον Δεκέμβριο στους κινηματογράφους», συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes.

Ο Χρήστος Μάστορας στην ταινία «Υπάρχω»:
 

Μάλιστα η σεναριογράφος Κατερίνα Μπέη μιλώντας στην εκπομπή «Γειά σου» επεσήμανε ότι: «Η ταινία είναι βασισμένη σε γεγονότα της βιογραφίας του Στέλιου Καζαντζίδη. Αφορά το πρώτο μέρος της ζωής του, μέχρι το σημείο που πήγε στην Αμερική, όταν ήθελε να εγκαταλείψει, αλλά τελικά γύρισε και γνώρισε τη Βάσω την τελευταία του γυναίκα.

Εντυπωσιαστήκαμε όταν είδαμε το δοκιμαστικό του Χρήστου Μάστορα, δεν το περιμέναμε. Είδαμε διάφορους ηθοποιούς και είδαμε και τον Μάστορα, σε δοκιμαστικό πρόζας κι ήταν φανταστικός. Είχε ένα ένστικτο, μια αμεσότητα, μια ειλικρίνεια. Όλοι ομόφωνα αποφασίσαμε ότι ήταν ο κατάλληλος, πέρα από την εμφάνιση που του φέρνει, έχει κάτι. Θα τον δούμε και γερασμένο, πιο μεγάλο.

Η φωνή του Χρήστου Μάστορα είναι ίδια με αυτή του Καζαντζίδη, στο στούντιο στην πρώτη εγγραφή που κάναμε οι μουσικοί βούρκωσαν όταν άρχισε να τραγουδά, είναι ίδιος», είπε για τον frontman του συγκροτήματος Melisses.

Πηγή: iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα