«Δεν είμαι κατηγορούμενος – Δεν θα ακυρώσω καμία συναυλία» λέει ο Αντώνης για την υπόθεση φοροδιαφυγής

«Δεν είμαι κατηγορούμενος – Δεν θα ακυρώσω καμία συναυλία» λέει ο Αντώνης για την υπόθεση φοροδιαφυγής

Θεσμικό ατόπημα και παραβίαση του νόμου χαρακτηρίζει σε δήλωσή του ο Αντώνης Ρέμος τις διαρροές «ψευδών πληροφοριών σε βάρος του» για την υπόθεση φοροδιαφυγής για την οποία ερευνάται.

Παράλληλα εξηγώντας τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και συγκεκριμένα πληροφορία που τον ήθελε να δηλώνει 50.000 ευρώ εισόδημα σε ένα έτος, τόνισε πως «συνδέεται με την περίοδο του Covid, όταν όλα ήταν κλειστά» ενώ σημειώνει πως καταβάλλει τόσο ως φυσικό πρόσωπο όσο και μέσω εταιρειών συμφερόντων του, μεγάλα ποσά σε φόρους.

Ακόμα δηλώνει ότι δεν θα ακυρώσει καμία συναυλία αλλά και πως θα ανταποκριθεί στο ακέραιο σε κάθε ελεγκτική διαδικασία.

«Έδωσα άμεσα εντολή στους πληρεξούσιους Δικηγόρους μου, Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να καταθέσουν αίτηση, ώστε να κληθώ – τάχιστα – να δώσω εξηγήσεις, να πληροφορηθώ γιατί κατηγορούμαι και να αντικρούσω τις αποδιδόμενες κατηγορίες. Έναντι του νόμου είμαστε όλοι ίσοι, οι διαρροές, όμως, ψευδών πληροφοριών σε βάρος μου είναι θεσμικό ατόπημα και παραβιάζουν τον Ποινικό Νόμο.

Κατηγορηματικά δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή, έχω δε δεχθεί πολλούς ελέγχους από τις φορολογικές αρχές χωρίς να διαπιστωθεί τυχόν παραβατική συμπεριφορά μου. Όλως παραπλανητικώς η μεμονωμένη περίπτωση μιας φορολογικής δήλωσης, που συνδέεται με την περίοδο του Covid, όταν και όλα ήταν κλειστά, φέρεται ως δήθεν κανόνας, ενώ καταβάλλω ως φυσικό πρόσωπο και μέσω εταιρειών συμφερόντων μου μεγάλα ποσά σε φόρους. Δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος.

Θα συνεχίσω κανονικά να εργάζομαι και δεν θα ακυρώσω καμιά συναυλία, γιατί από αυτές ζουν δεκάδες εργαζόμενοι. Θα ανταποκριθώ στο ακέραιο σε κάθε ελεγκτική διαδικασία και προσμένω την αρχειοθέτηση της υπόθεσής μου».

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα