Δημήτρης Σταρόβας: Τα τελευταία νέα για την υγεία του – «Δείχνει να σταθεροποιείται», λέει η σύντροφός του

Δημήτρης Σταρόβας: Τα τελευταία νέα για την υγεία του – «Δείχνει να σταθεροποιείται», λέει η σύντροφός του

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα, Άννα Σταθάκη, για την κατάσταση της υγείας του. Υπενθυμίζεται ότι ο επιτυχημένος καλλιτέχνης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο έπειτα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

«Ήταν μια ήρεμη νύχτα και δείχνει να σταθεροποιείται. Η επικοινωνία γίνεται ακόμα με αρκετές δυσκολίες, αλλά τον καταλαβαίνουμε πιο εύκολα πλέον. Δεν βιάζεται να βγούμε από το νοσοκομείο, νιώθει ασφαλής εδώ», δήλωσε η Άννα Σταθάκη.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη (15/5) έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Σταρόβας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, στις οποίες υπεβλήθη ο καλλιτέχνης, διαπιστώθηκε η ύπαρξη θρόμβου, που προκάλεσε το εγκεφαλικό.

Από την θέση και το μέγεθος που έχει ο θρόμβος οι γιατροί έκριναν ότι δεν χρειάζεται να γίνει κάποια χειρουργική επέμβαση και του χορήγησαν ειδική αντιθρομβωτική φαρμακευτική αγωγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται σε απλό θάλαμο της Νευρολογικής Κλινικής του νοσοκομείου, όπου κι αναρρώνει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα