Παντελής Τουτουντζής: Παντρεύεται το καλοκαίρι τον σύντροφό του στην Κρήτη με κουμπάρα την Ελένη Φουρέιρα

Παντελής Τουτουντζής: Παντρεύεται το καλοκαίρι τον σύντροφό του στην Κρήτη με κουμπάρα την Ελένη Φουρέιρα

Ο επιτυχημένος make up artist Παντελής Τουτουντζής φωτογραφήθηκε για το γνωστό περιοδικό OK! και μίλησε για τον επικείμενο γάμο του με τον σύντροφό του Νάσο το καλοκαίρι στην παραλία Κομμό, δίπλα στα Μάταλα.

Ακόμη, ο Παντελής Τουτουντζής αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Κρήτη, στις συνεργασίες του, στη μοιραία γνωριμία με το σύντροφό του και στην απόκτηση των δύο παιδιών τους.

Ο Παντελής Τουτουντζής είπε χαρακτηριστικά: «Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι ξυπόλητοι στην παραλία Κομμό, δίπλα στα Μάταλα, στη νότια Κρήτη. Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία, θα είναι στα τέλη Αυγούστου, προσπαθούμε να είναι μαζί όλοι μας οι φίλοι. Κουμπάρα μας θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και κάποιοι άλλοι μάρτυρες.

Εκεί βαφτίσαμε και τα παιδιά μας. Είναι σημαδιακό για μας αυτό το μέρος. Εκεί ήταν οι πρώτες μας διακοπές αφότου γνωριστήκαμε λίγο παραπάνω και είπαμε ότι θα είμαστε μαζί. Σε εκείνα τα μέρη συζητούσαμε με τον Νάσο πώς ονειρευόμασταν την κοινή μας ζωή. Τα καταφέραμε αυτά που είπαμε. Δεν ήταν λόγια του αέρα».

 Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα