Αυτοκτόνησε σε ηλικία 23 ετών ο πρώην παίκτης του GNTM Ερμής Καραγιάννης

Αυτοκτόνησε σε ηλικία 23 ετών ο πρώην παίκτης του GNTM Ερμής Καραγιάννης

Αυτοκτόνησε σε ηλικία 23 ετών ο πρώην παίκτης του GNTM Ερμής Καραγιάννης

Την τραγική είδηση δημοσιοποίησε ένας φίλος του μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα

Την τραγική είδηση γνωστοποίησε ένας φίλος του μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, βυθίζοντας σε θλίψη όσους τον γνώρισαν και τον αγάπησαν. 

Αν και τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απογοήτευση, αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Ο Ερμής φέρεται να αυτοκτόνησε την περασμένη Πέμπτη. Έλεγε μάλιστα σε φίλη του ότι δεν μπορεί να βρει νόημα στη ζωή του.
 
Έμενε με τον πατέρα του ο οποίος προσπάθησε να τον σώσει αλλά κατέληξε μέσα στα χέρια του όπως αναφέρει η φίλη του.
 
Ο Ερμής, που είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο του και την ιδιαίτερη προσωπικότητά του, φαίνεται πως έκρυβε έναν βαθύ πόνο που τον οδήγησε σε αυτή την τραγική απόφαση.

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη στον χώρο της μόδας, αλλά και σε όσους τον παρακολουθούσαν μέσα από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Τον Ερμή Καραγιάννη γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο GNTM 3 σε ηλικία 19 ετών. Ωστόσο, το πρόσωπο του ήταν πολύ γνώριμο. Ο νεαρός πριν, είχε λάβει μέρος στο trailer του Big Brother.

«Με έχετε δει στο trailer ενός ριάλιτι. Που κρατούσα έναν άγριο μπούφο. Είμαι αυτό το παιδάκι» είχε αναφέρει ο Ερμής στην κάμερα κατά την διάρκεια των οντισιόν, από την οποία δυστυχώς δεν πέρασε. Η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός θέλησαν να δώσουν μια ευκαιρία στο νεαρό αγόρι με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όμως η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Άγγελος Μπράτης, αρνήθηκαν να τον στείλουν στην επόμενη φάση.

pronews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα